Bursasporlu oyuncu veda etti!

Sözleşmesi sona eren Amerikalı basketbolcu Andrew Andrews, ‘Bursa’da geçirdiğim zamanı, yönetimi, teknik heyeti ve takım arkadaşlarımı çok sevdim’ dedi.

Bursasporlu oyuncu veda etti!

Sezon başında Darüşşafaka’dan Frutti Extra Bursaspor’a transfer olan ve Allerik Freeman’ın ayrılmasıyla yeşil beyazlı takımın saha içi lideri olan Andrew Andrews yeşil beyazlı takıma veda etti. Basketnews’a konuşan ve Bursaspor’la sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki basketbolcu, Bursaspor’da geçirdiği zamanı hiçbir zaman unutmayacağını belirterek yönetimi, taraftarları, teknik heyeti ve takım arkadaşlarını çok sevdiğini dile getirdi.

BURSA’YI ÇOK SEVDİM
Bir sonraki adımı atmaya odaklandığı belirten Andrews, ‘Bursa’da geçirdiğim zamanı, yönetimi, teknik heyeti ve takım arkadaşlarımı çok sevdim. Bursa; Derek Needham, taraftarları, Dave Dudzinski ve Onuralp Bitim’den istifade ederek harika bir iş çıkardı. Yıl boyunca koç benimle üst düzey bir Avrupalı oyuncu, hatta bu sezon bir EuroLeague oyuncusu olmam hakkında konuşurdu. Bir sonraki adımı atmaya odaklandım. Bazı insanlar ailevi sorunlar nedeniyle ayrıldığımı bildirdi. Bu tamamen yanlış. Bursa’nın her zaman kalbimde yeri var. Bu yıl çok tarih yazdık’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X