Bursasporlu oyuncudan olay sözler; Bir kaos daha…

Bursaspor’un tecrübeli ismi Özer Hurmacı, “Mayıs ayında bir kongre süreci var. Önemli olan bu kulübün geleceği. Bunu da açık ve net olarak söylüyorum; Bu kulüp bir kaosu daha kaldıramaz” dedi…

Bursasporlu oyuncudan olay sözler; Bir kaos daha…

Recai UYSAL
Bereket Sigorta Ümraniyespor karşısında sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılan ve play-off ümitlerini tüketen Bursaspor’da kaptan Özer Hurmacı, istekli olan tarafın kendileri olmasına karşın golü bulma noktasında sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Kulübün önünde oldukça önemli günlerin olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Önemli olan kulübün geleceği. Bu kulüp bir kaos daha kaldıramaz” dedi.

Ümraniyespor karşısında mücadele 1-1 devam ederken kendisinin düşürüldüğü pozisyonda verilmeyen penaltının maçın kırılma anı olduğunu belirten 34 yaşındaki futbolcu, “Rakip ayağıma basıyor, üstüme düşüyor bir penaltı için ne gerekiyorsa yapıyor ama maalesef hakemlerimiz o pozisyonu göremedi” dedi.

BU KADAR BASİT DEĞİL
İki sezondur Bursaspor’da olduğunu belirten Özer Hurmacı, “Hakem kararları gerçekten bana tuhaf geliyor. Saha içinde emeğimin çalındığını hissediyorum. Bursaspor’a karşı bu kadar basit olunması gerçekten içimi acıtıyor. Bunun değişmesi lazım. Bir sonraki sezonda böyle olursa biz bir sene daha kaybetmekten istemiyoruz. Kırılma maçlarında, kırılma noktalarında bu kadar basit kararlar veriliyor. Burada bir emek var, şehir var, camia var, bekleyen, gözyaşı döken terleyen taraftar var. Bu kadar da olunmaması gerekiyor. Hadi bu seneyi de kaybettik diyelim, bir sonraki sene de böyle olmaması gerekiyor. Bunun değişmesi lazım. Bursaspor büyük bir camiadır bunu da yeri geldiğinde hissettirir. Hissettirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

BOŞ GEÇMEMELİYİZ
Bursaspor’un kritik bir süreçten geçtiğinin altını çizen tecrübeli futbolcu şöyle devam etti:

“Biz buraya geldiğimizde tabii ki hedefimiz Bursaspor’u bir an önce şampiyon yapıp Süper Lig’e çıkartmak ve orada bu formayı terletmekti. Sözümüzün de arkasındayız. Bu seneye de inşallah nasip olur. Bu sene olmadı ama dediğim diğer faktörler de var. Kulüp olarak gerçekten önümüzde önemli bir süre var. Mayıs ayında bir kongre süreci var. Önemli olan bu kulübün geleceği. Bunu da açık ve net olarak söylüyorum; Bu kulüp bir kaosu daha kaldıramaz. Gönülden Bursasporlu olduk ama sözleşmemiz bitiyor. Bu kulübün geleceği için bir seneyi daha kaldırmaz. Bir sene daha boş geçmemesi lazım. O yüzden çok önemli diyorum. Artık birçok şeyin iyi yönde değişmesi gerekiyor. İnşallah bunu başarırız.”

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. ne kadar yamuk hakem varsa bursa macına verılıyor ızmırlı hakem bursa macında ılgınc bursaspor seneye hakemlerıde yenecek kadro kurmadımı işi yok bırde bursaporu ya tum sanayıcıler bırleşecek yada BSBeledıye takımı ele alacak başka cıkar yokkkk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X