Bursasporlular sandık başına

51. Olağan Genel Kurul, Nilüfer Spor Salonu’nda saat 15.00’de başlayacak. Kongrede mevcut başkan Recep Bölükbaşı, Timur Noyan ve Cüneyt Özkan yarışacak. 5298 üyeden 3970’i oy kullanabilecek.

Bursasporlular sandık başına

Bursaspor Kulübü’nün 51.Olağan Genel Kurulu, çoğunluk aranmaksızın bugün yapılacak. 30 Nisan’da başkanlık için müracaat eden 5 adaydan Murat Yanıklar ve Mesut Mestan başvurularını geri çektiği için kongrede mevcut başkan Recep Bölükbaşı, Timur Noyan ve Cüneyt Özkan yarışacak. 7500 seyirci kapasiteli Nilüfer Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek genel kurul saat 15.00’de başlayacak. Kongrede Bursaspor Kulübü’nün 5298 üyesinden 3970’i oy kullanabilecek. Yönetmelik gereği yeni üye olan 1328 kişi oy veremeyecek. 

225 üyenin durumu

İlk olarak genel kurul divan başkanlığı seçimi yapılacak. Faaliyet raporlarının okunmasından sonra yönetim kurulunun ibrasına geçilecek, üyelikleri askıya alınan 225 kişinin durumu ele alınarak karara bağlanacak. Disiplin Kurulu’nun dernek üyeliğinden çıkarılmasına karar verilen üyenin hakkında görüşme yapılacak. Bununla birlikte yönetim kuruluna verilecek borçlanma yetkisi görüşülecek, tahmini bütçe görüşülerek onaylanacak. Yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulları seçilecek, dilek ve temennilerden sonra kongre sona serecek.

Pusulalar belli

Başkan adaylarından Recep Bölükbaşı’nın oy pusulası yeşil beyaz, Cüneyt Özkan’ın beyaz yeşil, Timur Noyan’ın ise mavi beyaz olacak. 

12’de imzalar başlıyor

51. Olağan Genel Kurul’da hazirun listeleri saat 12.00’de imzalanmaya başlayacak. Kongre üyeleri imzalarını attıktan sonra kongre salonundaki yerlerine geçebilecek.

12 sandık kurulacak

Genel Kurul üyeleri bugünkü Olağan Genel Kurul’da 12 sandıkta oy kullanabilecek. Üyeler, oy kullanırken hazirun listelerini nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport ve avukatlık kimliği olmadan imzalayamayacak ve salona giremeyecek. 

Kongre divanı belli

Bursaspor’un bugün yapılacak Olağan Genel Kurulu’nda görev yapacak Divan Heyeti 3 adayın ortak kararıyla belli oldu. Genel Kurul Divanı İlhan Parseker, Sabri Ersavaş, Rıdvan İşbaran ve Numan Çatmakaş’tan oluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X