Bursaspor’u bekleyen büyük tehlike!

Bursaspor Sportif Direktörü İsmail Ertekin, transfer yasağı nedeniyle altyapıda amatör lisansla oynayan futbolcuları da profesyonel yapamadıklarını açıkladı…

Bursaspor’u bekleyen büyük tehlike!

Emre KURTBAY

Bursaspor Sportif Direktör İsmail Ertekin, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle yaşadıklarını sıkıntıları anlattı…

Geçen sezon Fenerbahçe’den kiralık olarak gelen Uğur Kaan’ı statü olarak yeniden takımda tutabileceklerini ifade eden Ertekin, “Ancak bizim altyapımızdan Hamza Baran’ı istiyorlar. Biz de her iki oyuncuyla ilgili değerlendirmelerimizi yapıyoruz. En doğru kararı vermeye çalışacağız” dedi.

Bursaspor’un şu an altyapısında forma giyen amatör futbolcularını dahi profesyonel yapamadığını vurgulayan İsmail Hoca, “Bir şekilde bu tahtayı açmamız geremiyor. Ama bugün ama yarın. Alttan oyuncu getiremeyeceğiz. 5 yıl, 7 yıl sonra için yıkım olacak. Burdan Bursa’ya sesleniyorum; Bursaspor’u daha kötü durumda görmek istemiyorsanız mutlaka maddi destek verin. Ben Sakarya’da görev yaparken 30 bin biletliye oynuyorduk. O zaman Bursaspor da 40 bin biletliye oynamalı. Kombinelerin yüzde 70’ini satıyoruz. Hepsi bitmeli. 10 yaşındaki çocuğa da lisans çıkaramayacak durumdayız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X