‘Bursaspor’u karıştırmak istiyorlar’

OLAY SPOR’a konuşan Başkan Ali Ay, Tudor’u gönderen Galatasaray’ın Paul Le Guen’le ilgilendiğini iddia edenlere sert çıktı.

‘Bursaspor’u karıştırmak istiyorlar’

Beytullah SÜAT

‘Bunlara fırsat vermeyiz. Bizi kimseyle bir tutmasınlar’ diyen Ali Ay ‘Kuyuya bir taş atıyorlar, kimse çıkartamıyor. Hocamızı bilen bilir. Zaten böyle bir niyeti olmaz. Öyle şeylerle kafasını falan karıştıramazlar’ şeklinde konuştu. 

Galatasaray’da Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen’in adaylar arasında olduğunun iddia edilmesi gündeme bomba gibi düştü.  Bursa’da gün boyu bu konu tartışılırken, yeşil beyazlı camiadan tepki sesleri yükseldi. Bursaspor’u kısa sürede toparlayan ve ilerleyen yıllar için ümit veren Fransız teknik adam için ayağa kalkan taraftarlar, camianın içersine huzursuzluk sokmak isteyenleri hedef gösterdi. 

BUNLAR NASIL SAÇMALIK

Bursaspor’la 2019 yılına kadar anlaşması bulunan Paul Le Guen için OLAY SPOR’a konuşan Başkan Ali Ay ‘Yok öyle bir şey. Kim çıkartıyor bunları?.  Kuyuya bir taş atıyorlar, kimse çıkartamıyor. Hocamızı bilen bilir. Zaten böyle bir niyeti olmaz. Bursaspor’a nasıl bağlı olduğunu çok iyi biliyoruz. Bütün planları kulübümüz üzerine. Gece gündüz çalışıyor. Öyle şeylerle kafasını falan karıştıramazlar’ diye konuştu. 

HOCAYLA TOPLANTI YAPTIK

Yapılan haberlerin Bursaspor amaçlı olduğunu da belirten Başkan Ali Ay ‘Ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Daha neti, doğru bir yolda ilerleyen Bursaspor’u karıştırmaya çalışıyorlar. Biz bunlara fırsat vermeyiz. Bizi kimseyle bir tutmasınlar. Hocamızla bugün (dün) görüştük. Uzun bir toplantı yaptık. Gelecek, gidecek oyuncuları masaya yatırdık. Biz nelerle uğraşıyoruz, karşımıza neler çıkıyor.’ şeklinde konuştu. 

MADDELER VAR

Bu arada Fransız çalıştırıcının sözleşmesinde Bursaspor’daki mukavelesinin bitiş tarihine kadar Türkiye’de başka bir takım çalıştıramayacağı yönünde madde bulunduğu bildirildi. Le Guen’in takımdan ayrılmak istemesi durumunda yıl içerisinde aldığı paraları da Bursaspor’a geri vereceği belirtildi. Sözleşme de ayrıca 500 bin Euroluk bir fesih bedeli de bulunuyor. Bursaspor’da oldukça mutlu olan tecrübeli teknik adamın ise bu tür olaylarla çok da ilgilenmediği ve yaşananlar hakkında bir yorum yapmadığı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X