Bursaspor’u ne bekliyor?

Bursaspor camiasının mayıs ayında yapılacak genel kurulda tek bir beklentisi var… Sene kaybetmeden üst liglere tırmanmanın gerekliliğini vurgulayan taraftarlar şehrin ileri gelenlerinden güçlü bir başkan ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturmasını bekliyor.

Bursaspor’u ne bekliyor?

Emre KURTBAY

Son yıllarda yönetimsel olarak büyük sıkıntılar yaşamasının ardından üst üste lig düşen, gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da gözler artık 18-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurula çevrilmiş durumda. Yeşil beyazlı kulübün tarihindeki en önemli genel kurul olması beklenen kongre öncesinde hangi isimlerin aday olacağı da merak edilen konuların başında geliyor.

TAHTA AÇILMAK ZORUNDA

1.5 milyar TL’ye yaklaşan borçla mücadele etmek zorunda kalan 61 yıllık Koca Çınar Bursaspor’da göreve gelecek yönetimin kapalı olan transfer tahtasını açarak güçlü bir kadro kurması ve daha fazla sene kaybı yaşamadan üst liglere tırmanmak için güçlü bir adım atması gerekiyor. Yeşil beyazlı taraftarlar da şehrin ileri gelenlerinden güçlü bir başkan ve yönetim kurulu oluşturmasını bekliyor.

 

MUSTAFA BOZBEY’DEN MESAJ

Bursaspor’la yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de yeşil beyazlı kulüp için yapılması gerekenleri sık sık aktarırken “Bursa ile birlikte Bursaspor da yükselecek” diyerek şunları dile getirmişti: “Bursaspor’umuzu yalnız bırakmayacağız. Bursaspor, bu kentin marka değeridir. Onun için bu kentte doyan ya da doğan herkesin Bursaspor’a sahip çıkması lazım. Biz de kent yöneticileri olarak mutlaka Bursaspor’a sahip çıkacağız, destek vereceğiz. Bursaspor yine o eski günlerine, Süper Lig’de yine şampiyonluğa oynayan bir takım olduğu günlere geri dönecek.”

PROJELERİ ORTAYA KOYACAĞIZ

“Buna inanıyoruz ve bu inanç doğrultusunda yöneticilerle görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönem için Bursaspor’u şaha kaldıracak, bir üst lige taşıyacak hazırlıklar yapıp projelerimizi ortaya koyacağız. Bursa, Bursaspor’la birlikte yükselecek. Bursaspor’u belli bir yere, Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacak konuma getirdiğimizde, Avrupa’da tanınan bir takım haline getirdiğimizde Bursa’yı da tanıtmış olacağız. Hiç kimse merak etmesin, Bursaspor eski günlerine dönecek.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X