Bursaspor’u rahatlatan karar! Ek süre verildi…

Başkan Erkan Kamat, eksi 3 puan cezasının uygulanmaması için 26 dosyadan 9’unun kaldığını ve taleplerinin Federasyon tarafından olumlu karşılandığını söyledi.

Bursaspor’u rahatlatan karar! Ek süre verildi…

Ulusal Kulüp Lisansı alamayan Bursaspor’a -3 puan cezası uygulanmaması için verilen süre dün sona erdi.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün yaptığı toplantıda 30 Eylül’de dolan Ulusal Kulüp Lisans başvuruları ile ilgili nihai karar verme süresini 15 Ekim’e kadar uzattı. Başkan Erkan Kamat ve yönetimi göreve seçildikleri günden bu yana kulübün mali problemlerine çözüm bulmak için yoğun çaba sarf etti.

3 puanın silinmesi ve transfer tahtasının kapanmasına neden olan 26 dosya ile ilgili yoğun görüşmeler ve yeni yapılandırmalar gerçekleştiren yönetimin elinde 9 dosya kaldı. Güney Amerika’daki muhataplara ulaşmadaki sorunlar nedeniyle Futbol Federasyonu’na başvuran Bursaspor 15 gün ek süre aldı.

YAKIN İLGİ GÖRDÜK
Başkan Erkan Kamat, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Bursalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Çağlar başta olmak üzere Federasyon yöneticilerinden yakın ilgi gördüklerini belirterek, “Biz daha uzun süreli erteleme istedik ama 15 gün verdiler. 26 dosyanın önemli bölümünü hallettik. Güney Amerika’da olanlara ulaşmakta saat farkı nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Kalan 9’u 4 seneden beri gelen dosyalar. Kimseyle ilgilenilmemiş, muhatap olmamışlar. Bankalarla da temliklerin kaldırılması için görüşmeler yapıyoruz. Sorunları çözüme kavuşturmak için elimizden gelenin fazlarını yaptığımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X