Bursaspor’u şaha kaldıracak projeler…

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 3. Lig’e düşen Bursaspor ile ilgili umut verici açıklamalarda bulundu… Başkan Bozbey, “Önümüzdeki dönem için Bursaspor’u şaha kaldıracak, bir üst lige taşıyacak hazırlıklar yapıp projelerimizi ortaya koyacağız. Bursa, Bursaspor’la birlikte yükselecek” dedi.

Bursaspor’u şaha kaldıracak projeler…

Emre KURTBAY

Evinde 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup olarak bitime 4 hafta kala TFF 3. Lig’e düşmesi kesinleşen Bursaspor’da bundan sonra yaşanacak süreç merak ediliyor.

Karşılaşmayı izlemek üzere Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’na gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamayla camiaya bir kez daha umut aşıladı.

Bursaspor’un Bursa’dan ayrı düşünülemeyeceğini, her zaman Bursaspor’un yanında olacaklarını söyleyen Bozbey, Bursaspor’un Süper Lig’e yükselmesi adına kent yöneticileri olarak takımı destekleyeceklerini kaydetti.

PROJELERİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ

Bursaspor’u şaha kaldıracak çeşitli proje ve çalışmalar da yürüteceklerini ifade ederek “Bursaspor’umuzu yalnız bırakmayacağız. Gerçekten Bursaspor, bu kentin marka değeridir. Onun için bu kentte doyan ya da doğan herkesin Bursaspor’a sahip çıkması lazım. Biz de kent yöneticileri olarak mutlaka Bursaspor’a sahip çıkacağız, destek vereceğiz. Bursaspor yine o eski günlerine, Süper Lig’de yine şampiyonluğa oynayan bir takım olduğu günlere geri dönecek. Buna inanıyoruz ve bu inanç doğrultusunda yöneticilerle görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönem için Bursaspor’u şaha kaldıracak, bir üst lige taşıyacak hazırlıklar yapıp projelerimizi ortaya koyacağız” dedi.

BURSA BURSASPOR’LA YÜKSELECEK

Bursaspor’un, Avrupa’da tanınan bir takım haline gelmesinin Bursa’nın tanınırlığına da katkı sunacağını belirten Başkan Bozbey, kendilerinin vereceği desteğin yanı sıra kenti de yeşil beyazlı kulübe destek vermeye çağırdı. Bozbey, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’mızı, Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen şehirlerinden biri haline getirmek istiyoruz. Bu manada kentimizin marka değeri olan Bursaspor’umuza gerekeni yapıp sahip çıkalım ve destek verelim. Bursa, Bursaspor’la birlikte yükselecek. Çünkü marka değerimize sahip çıkmak, Bursa’ya sahip çıkmak demektir” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Birlik olmanın altını çizen ve Bursaspor’u eski günlerine döndüreceklerine inandığını vurgulayan Başkan Bozbey, “Bursaspor’u belli bir yere, Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacak konuma getirdiğimizde, Avrupa’da tanınan bir takım haline getirdiğimizde Bursa’yı da tanıtmış olacağız. Biz bunu hedefliyor ve bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Birlikte bu kenti yukarıya hep beraber, Bursa halkıyla beraber taşıyacağız. Ve hiç kimse merak etmesin, Bursaspor eski günlerine dönecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X