Bursaspor’un 9 haftalık karnesi! Bakın en istikrarlı isim kim…

Bursaspor bu sezon en iyi performansı genç oyuncularından aldı… Teknik Direktör Mustafa Er, ilk 9 haftada 22’si altyapıdan olmak üzere 27 oyuncuya görev verirken, sadece İsmail’i tüm maçlarda 90 dakika sahada tuttu.

Bursaspor’un 9 haftalık karnesi! Bakın en istikrarlı isim kim…

TFF 1.Lig’de milli maç arasına oynadığı 9 maçta topladığı 11 puanla 11. sırada giren Bursaspor’da bu süreçte tam 27 futbolcu forma şansı buldu.

Teknik Direktör Mustafa Er, altyapıdan yetişmiş 22 oyuncuya görev verirken, 9 maçın tamamında 810 dakika sahada kalan tek isim ise İsmail Çokçalış oldu. Genç savunmacıyı 805 dakikayla Burak Altıparmak izledi.

7 gol kaydeden Ali Akman 771 dakika, Aykut Akgün 720 dakika, 4 golü bulunan Burak Kapacak 719 dakika, Emirhan Aydoğan da 713 dakika görev aldı. Takımın tecrübelilerinden Recep Aydın 549 dakika, Cüneyt Köz 540 dakika, Özer Hurmacı ise sadece 375 dakika forma giyebildi.

ABDULLAH SADECE KUPADA
Karşıyaka kupa ve Ankaraspor lig maçlarının kadrosuna altyapıdan takviye olarak alınan 3 oyuncudan sol bek Abdullah Tazgel sadece kupa maçında 76 dakika sahada kalırken, ön libero Ömer Turan Görgüç ise kupada 57 dakika oynadı, Ankaraspor deplasmanında da kulübede oturdu.

Bir diğer oyuncu Berat Altındiş kupa maçında 57 dakika sahada kalıp seri penaltılarda bir gol kaydetti, Ankaraspor lig maçında da uzatma dakikalarında oyuna dahil olup 4 dakika sahada kaldı. 3. kaleci konumundaki Canberk Yurdakul ise 4 lig maçında kadroda yer almasına rağmen henüz forma şansı bulamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X