Bursaspor’un derdi savunma! ‘Çözüm bulmalıyız’

Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan, Tuzlaspor karşısında 3-0 öndeyken 3-3 berabere kaldıkları için özür dileyerek, “11 dakikada fırtına gibi estik ama maçın sonucu 3-3 bitti” dedi.

Bursaspor’un derdi savunma! ‘Çözüm bulmalıyız’

Tuzlaspor karşısında 3-0 üstünlüğü yakalamasına karşın sahadan 3-3’lük skorla ayrılan Bursaspor’da Teknik Sorumlu Fazlı Tan, maça çok iyi başladıklarını ifade ederek, “İlk 11 dakikada 3 gol attık ve 3-0 öne geçtik.

Devrenin sonuna kadar 3-1 değil de 6-1’de bitebilirdi” dedi. İkinci yarının başında gol yeme hastalıklarının devam ettiğini belirten Tan sözlerini şöylü sürdürdü: “Erken bir gol yedik ve skor 3-2’ye geldi. Sonrasında oyunu tutmak için savunma yaparken, 3. golü kalemizde gördük.”

10 KİŞİ KALINCA SKORU KORUDUK
“10 kişi kaldığımız süreç içerisinde 3-3’e gelmiş maçı en azından 1 puan amacıyla tutmaya çalıştık. Üzgünüz. 4 haftada 8 gol yedik. Ciddi anlamda savunma çalışmamıza rağmen buna bir çözüm üretemedik.

Bu noktada milli takım arasında daha iyi çalışıp savunmaya çözüm bulmamız gerekiyor. Daha iyi savunma yaparak gol pozisyonları vermezsek sıkıntı olmaz. Taraftarımızdan ve herkesten özür diliyoruz. 11 dakikada fırtına gibi estik ama maçın sonucu 3-3 bitti” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X