Bursaspor’un eski gol kralı aday oldu!

1.Lig’e düşen Denizlispor’da ‘Deli Bahtiyar’ lakaplı eski futbolcu Bahtiyar Yorulmaz, başkanlık için adaylığını açıkladı. Yorulmaz, Bursaspor’da da bir dönem forma giymiş ve gol kralı olmuştu…

Bursaspor’un eski gol kralı aday oldu!

Denizlispor’da, ‘Deli Bahtiyar’ lakaplı eski futbolcu Bahtiyar Yorulmaz, başkanlık için adaylığını açıkladı.

Süper Lig’de küme düşen ilk takım olan Denizlispor’da 31 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurul için başkanlık adayları netlik kazanmaya başladı. Yeşil-siyahlı ekipte eski futbolcu Bahtiyar Yorulmaz, başkanlık için adaylığını açıkladı. Geçmişte Denizlispor, Fenerbahçe, Bursaspor, Boluspor gibi takımlarda forma giyen, milli takımla da 5 maça çıkan 66 yaşındaki futbol adamı, başkanlık görevine talip olduğunu duyurdu.

Denizlispor’da yetiştiğini ve milli takıma kadar yükseldiğini belirten Yorulmaz, “Denizlispor’un küme düşmesi, kötü durumda olması beni üzüyor. Doğru bir planlamanın yapılması, projeler üretilmesi gerekiyor. Başkanlığa adayım. Hırslı ve istekli bir insanım. Takımımızı iyi yerlere getirmek işitiyoruz. Listemizde iş insanları ve akademisyenler olacak. Takip ettiğimiz yabancı oyuncular var. Kötü zamanda takımımıza sahip çıkmamız lazım” açıklamasını yaptı.

Denizlispor’da eski başkanlar Mustafa Üstek ve Süleyman Urkay’ın da başkanlık için adının geçtiği öğrenildi. Özellikle kentin ileri gelenleri Üstek’e başkanlığa aday olması yönünde yoğun bir talepte bulunduğu belirtildi. Üstek’in kararını kısa süre içinde vereceği ifade edilirken, Urkay’ın ise listesini hazırladığı ifade edildi. Urkay’ın gereken destek sağlanırsa altyapı odaklı bir proje ile başkanlığa adaylığını açıklayacağı ifade edildi. Denizlispor’da mevcut yönetimin ve başkan Ali Çetin’in yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklamıştı. (DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X