Bursaspor’un eski yıldızı küme düştü! Tepki çeken görüntüler…

Süper Lig’in 39. haftasında Yukatel Denizlispor kendi sahasında Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup oldu. Bu yenilgiyle yeşil-siyahlı ekip Süper Lig’e veda eden ilk takım oldu. Bursaspor’un şampiyon futbolcularından Ali Tandoğan’ın çalıştırdığı takımın futbolcularının maç sonu görüntüsüne taraftarlar tepki gösterdi.

Bursaspor’un eski yıldızı küme düştü! Tepki çeken görüntüler…

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunda ilk veda eden takım Yukatel Denizlispor oldu. Evinde Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup olarak 29 puanla son sırada kalan yeşil-siyahlı ekip bitime 3 hafta kala kurtuluş umutlarını kaybetti.

Bu sezon 21. kez Süper Lig’de mücadele eden Yukatel Denizlispor, 9 sezon aradan sonra 2019-2020’de Süper Lig’e döndü. Yeşil-siyahlı ekip Süper Lig’de ilk olarak 1983-1984’te yer aldıktan sonra 1987-1988, 1996-1997 ve 2009-2010 sezonlarından sonra 4. kez lige veda etti. Geçen yıl 4 farklı teknik adamın görev yaptığı yeşil-siyahlı ekibi bu sezon da Hırvat teknik adam Robert Prosinecki’nin ardından Kenan Atik, Yalçın Koşukavak, Hakan Kutlu ve Ali Tandoğan çalıştırdı.

2 sezon önce şampiyon olarak Süper Lig’e adını yazdıran Denizlispor’da 90 dakika bitiminde oyuncuların görüntüsü dikkat çekti. Taraftarlar futbolcuların görüntüsüne tepki gösterdi.

Spiker Hükar Mutlu o anları paylaşarak “Denizlispor taraftarı bu fotoğraflara tepki gösteriyor. Küme düşmenin kesinleştiği maçta futbolcuların kameralar önünde gülmesi doğru mu? Siz ne düşünüyorsunuz?” ifadelerini kullandı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X