Bursaspor’un eski yıldızı ölümle savaşıyor!

Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Kocaelispor ve Bursaspor formaları da giyen Güney Afrikalı eski futbolcu John Moshoeu, ölümle savaşıyor…

Bursaspor’un eski yıldızı ölümle savaşıyor!

Ülkemizde Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giyen Güney Afrikalı eski futbolcu John Moshoeu, ölümle savaşıyor!

 

Afrika’dan gelen haberlere göre 3 hafta önce hastaneye kaldırılan Moshoeu’nin durumunun kritik olduğu ifade edildi. Ziyaretçilere dahi gösterilmeyen 49 yaşındaki futbol adamının ölümle savaştığı ve doktorların sürekli teyakkuzda olduğu vurgulandı.

 

2 adet özel güvenliğin Moshoeu’nin kapısında beklediğini yazan Afrika basını bu güvenliklerden aldıkları bilgiye göre, “Annesi ve eşi şu anda onunla birlikte. Başka bir bilgi alamadık” sözlerini satırlarına taşıdı. Ayrıca Moshoeu’nin özellikle Türkiye’de büyük paralar kazanmasına karşın kendisine bir emeklilik fonu oluşturmadığı iddia edildi.

 

Efsane oyuncunun son dönemde oldukça zayıfladığı ve bünyesinin güçsüz kaldığı belirtilirken hastaneye kaldırıldığı gün de hiçbir şey yemediği vurgulandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X