Bursaspor’un gençlerine yakın markaj… Hedefleri sadece şampiyonluk…

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, son günlerde bazı isimlerin transfer dedikodularına karıştırılmak istenmesi üzerine bu sabah Vakıfköy patentli oyuncularla bir araya gelip, yakın markaja aldı… Görüşme sonrası Batuhan Kör, Burak Kapacak ve Sedat Dursun, tek düşüncelerinin kalan 6 maçı kazanıp yeşil beyazlı takımı şampiyon yapmak olduğunu söylediler.

Bursaspor’un gençlerine yakın markaj… Hedefleri sadece şampiyonluk…

Bursaspor’da yaklaşan lig öncesi antrenman sıkı bir şekilde devam ediyor…

Sabah gerçekleştirilen idmanda yeşil beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü teknik heyeti mutlu etti…

İdman öncesinde Başkan Mesut Mestan, Vakıfköy patentli futbolcularla bir araya gelerek, yakın markaja aldı…

Son günlerde yine ortaya çıkan transfer dedikoduları sonrası tedbir almak için gençleri etrafında toplayan Başkan Mestan’ın, oyunculara moral verdiği, her zaman yanlarında olduğunu bildirdiği ve çıkan dedikoduları itibar etmemelerini istediği öğrenildi.

Antrenman sonrasında genç isimler Batuhan Kör, Burak Kapacak ve Sedat Dursun, kulübün yayın organına açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

Batuhan Kör; Pandemi sürecinde ülkemiz zorlu günlerden geçti. Biz de bu zorlu günlerde buraya çalışmaya geldik. Kulübümüz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Son 6 hafta. En iyi şekilde değerlendirip Bursaspor’u şampiyon yapmak istiyoruz…

Burak Kapacak; Ben de son 6 maç için tabii ki takımım nasıl isterse benden faydalanacak. Bundan yüzde 100 eminim. İnşallah 6 maçı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Benimde bunda çok büyük katkım olmasını istiyorum. Zorlu bir süreç oldu bizim için. Çalışmaya devam ettik. Sonuca varmak istiyoruz. Taraftarımızdan beklentimiz; bizi desteklemeye devam etsinler. Onlar bizi destekledikçe beraber oldukça biz şampiyon olacağız. Buna inanıyorum.

Sedat Dursun; Zorlu günlerde geldik buraya. Emek vererek çalışıyoruz. Son 6 maçın bizim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz buranın çocuklarıyız. kendi açımızdan elimizden gelenin daha fazlasını koymamız gerekiyor. Çok iyi bir arkadaşlık var. Son 6 maçı çok iyi değerlendirip ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Bana burada takımı şampiyon yaparak Süper Lige çıkmak nasip olur. Biz de taraftara layık olmaya çalışıyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bunu bilsinler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X