Bursaspor’un gururu

31. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda altın madalya kazanan Ünal Kalkışım, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Bursaspor’un gururu

İstanbul’da düzenlenen 31. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası’nda Bursaspor’un dünya ikincisi boksörümüz Ünal Kalkışım, şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı başardı. 

Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda 5 gün süren organizasyonda rakip tanımayan Kalkışım, başarısını altın madalyayla taçlandırdı. Finale kadar rakipleri karşısında başarılı sonuçlar alan Bursasporlu boksör şampiyonluk maçında Bulgar Boyan Asenov’la karşılaştı. Rakibi karşısında oldukça etkili bir oyun sergileyen Ünal Kalkışım, haklı bir galibiyet alarak kürsünün en üst basamağına çıktı.

MADALYA BIRAKMADIK

Bulgar rakibini 4-1 mağlup eden Bursasporla boksör böylece başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Ünal kalkışım’ı tebrik eden Bursaspor Boks Koordinatörü Ferman Muzaffer, “Buralara kolay gelinmiyor kendisi çok çalışkan bir sporcu, 1 ay sonra Avrupa Şampiyonası var şimdi ona hazırlanmaya başlayacağız. Başkanımız Ali Ay’a ve yönetim kurulu üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiyorum” dedi. 

Bu arada organizasyonda Türkiye, erkeklerde 9 altın, 8 gümüş ve 14 bronz, kadınlarda da 2 altın, 1 gümüş ve 7 bronz madalya olmak üzere toplamda 41 madalya kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X