Bursaspor’un hedefi değişmedi

2. Başkan Ali Ademoğlu, ‘İlkyarı için hedefimiz 30 puandı, şanssız puan kayıplarımız oldu. Bunlara rağmen 27 puan topladık. Trabzonspor daha yeni 27 puanı aldı havalara uçuyor’ dedi.

Bursaspor’un hedefi değişmedi

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, ligin ikinci yarısında arka arkaya mağlubuyetler almalarına rağmen hedeflerinin değişmediğini söyledi. Ademoğlu, ‘Sezon başı hedefimiz ilk 5 dediğimizde herkes şaşırdı. İlkyarı için hedefimiz 30 puandı, şanssız puan kayıplarımız oldu. Bunlara rağmen 27 puan topladık. Trabzonspor daha yeni 27 puanı aldı havalara uçuyor, biz bu puana kaç hafta önce ulaştık. Devre arasını iyi geçirmedik. İnşallah hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Hamza Hocamızla Adanaspor maçının ardından kendi isteği üzerine yollarımızı ayırdık, hocamızla ağlayarak vedalaştık’ diye konuştu. 

Eksikleri giderdik

Bursaspor’un devre arası transfer dönemindeki politikasından bahseden Ademoğlu, ‘Devre arası transfer döneminde kadromuzun eksiklerinin giderilmesi ve hoca konusunda arayış içerisinde olduk. Bursaspor eksik bölgelerine transfer yapmıştır. Bursaspor’a güç kazandırmak için transferler yaptık. Onur Atasayar’ı transfer ettik, gelecek vaad eden bir sol bek. Teknik direktörlük görevi için Mutlu Topçu ile anlaştık, Mutlu Topçu Bursaspor’un evladıdır. Güvendiğimiz bir arkadaşımız. Oyuncularımızdan Advincula bizimle birlikte olmak istemedi bizde 600 bin Dolar karşılığında oyuncuyu takımdan gönderdik’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X