Bursaspor’un kaderi bugün çiziliyor! Bandırma’daki maçta kimler oynayacak?

Bursaspor, RH Bandırmaspor deplasmanında kader maçına çıkıyor… Yeşil beyazlıların Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak zorlu mücadelesini Kayseri bölgesi FIFA hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Ateş hattından kurtulmak için galibiyet şart.

Bursaspor’un kaderi bugün çiziliyor! Bandırma’daki maçta kimler oynayacak?

Spor Toto 1.Lig’de ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Bursaspor bugün komşu Bandırma’da adeta sezonun finaline çıkıyor.

Geride kalan 4 maçta elde ettiği 10 puanla ligde kalma yarışına tutunan yeşil beyazlıların bugünkü kritik mücadeleyi mutlaka kazanması gerekiyor. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak zorlu maçı Kayseri bölgesi FIFA hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak. Abdulkadir Bitigen, kariyerinde ilk kez bir Bursaspor maçında görev alacak.

KURTULUŞ İÇİN 3 PUAN ŞART
Geçen hafta BS Ümraniyespor’u muhteşem taraftarının da desteğiyle 90+4. dakikada Uğur Kaan Yıldız’ın golüyle 3-2 mağlup ederek ligde kalma umutlarını son 2 haftaya taşıyan yeşil beyazlılar, RH Bandırmaspor’u mağlup ederek iç sahada Menemenspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde tüm ipleri eline almak istiyor.

Yeşil beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Onur Atasayar ve Deniz Aydın’ın dışında eksik yok. Mert Yılmaz’ın kırmızı kart cezası sona erdi. Teknik Direktör Mustafa Er’in geçen haftaki kadroda pek fazla değişiklik yapması beklenmiyor. Play-off biletini daha önce cebine koyan RH Bandırmaspor’da Allyson dos Santos, Doğancan ve Mulumba sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Dengeyi bozma zamanı

Bursaspor, bugün RH Bandırmaspor ile 6. kez karşılaşacak. Geride kalan 5 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle ayrılan yeşil beyazlılar rakibini 3. kez mağlup etmeye çalışacak. Attığı 7 gole karşılık kalesinde 7 gol gören Bursaspor, rakibiyle deplasmanda oynadıoğı 2 maçtan birer galibiyet ve yenilgiyle ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Bandırma’da oynanan karşılaşmayı Bursaspor 2-1 kazanmıştı.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Bandırma 17 Eylül
HAKEM: Abdulkadir Bitigen, Orkun Aktaş, Mustafa Savranlar

4. HAKEM: İlker Yasin Avcı

BİLETLER: 10,5 TL

EKSİKLER: Allyson dos Santos, Doğancan, Mulumba

EKSİKLER: Onur Atasayar, Deniz Aydın

16.00/beIN Sports 2-TRT Spor (dönüşümlü)
TRT Spor.com.tr

RH BANDIRMASPOR
1 Hüseyin Koç
12 Okan Alkan
4 Lokman Gör
2 Cüneyt Köz
22 Caner Cavlun
14 Mehmet Özcan
11 Paulin Keny
10 Kerim Avcı
16 Guy Landel
80 Beykan Şimşek
30 Milutin Osmajic

Teknik Direktör: Mustafa Gürsel

BURSASPOR

1 Canberk Yurdakul
52 Uğur Kaan Yıldız
31 Luka Capan
33 Nicolas Zalazar
30 Mehmet Erdem Uğurlu
36 Burak Altıparmak
80 İsmail Yüksek
7 Namık Alaskarov
70 Massimo Bruno
67 Enver Cenk Şahin
45 Joao Pedro

Teknik Direktör: Mustafa Er

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X