Bursaspor’un konuğu Gençlerbirliği

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 19’ncu haftasında bugün sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Bursaspor’un konuğu Gençlerbirliği

GÖÇEK YÖNETECEK  

Bugün saat 16.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak Bursaspor-Gençlerbirliği karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcıları Orkun Aktaş ve Erdem Bayık yaparken 4’üncü hakem Serper Barış Saka ve çizgi hakemleri ise Onur Karabaş ile Emre Malok olacak. 

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA

Bursaspor ile Gençlerbirliği bugüın Atatürk Stadı’nda 68. kez karşı karşıya gelecek. 1968 yılından bugüne kadar lig ve kupada oynanan 67 karşılaşmada yeşil beyazlılar 26 galibiyet, 21 beraberlik alırken, 20 kez ise Gençlerbirliğine yenildi. Bursa’da oynanan maçlarda ise Timsah 15 galibiyet, 11 beraberlik, 5 yenilgi aldı.

EKSİKLERİ VAR  

Bursaspor’da sarı kart cezalısı olan savunma oyuncusu Arjantinli Civelli ile Fransız golcü Bakambu sarı kart cezası nedeniyle bugünkü maçta görev yapamayacak. Centone Karagümrük maçında sakatlanan Enes Ünal, Şamil Çinaz, Traore, Emre Taşdemir ve Şener Özbayraklı’nın durumu yapılacak kontrol sonrası belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X