Bursaspor’un kurtuluşu bu gençler

Antrenör Turan Şen, çok çalışarak önemli bir iş yaptıklarını belirterek ‘Artık her şey onların elinde. A takıma giden de olacak, başka takımlara giden de. Hepsinin Allah yolunu açık etsin’ dedi.

Bursaspor’un kurtuluşu bu gençler

U-21 Ligi’ni şampiyon olarak tamamladıktan sonra Altınordu’yu yenerek Süper Kupa’yı da müzeye koyan Bursasporlu gencler camianın gurur kaynağı oldu. Antalya’daki finalde İzmir temsilcisini 3-1 geçen yeşil beyazlıların sevinci görülmeye değerdi. Başarının mimarlarından antrenör Turan Şen, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtti. ‘Bu çocuklar bu sene her şeyi haketti’ diyen Turan Hoca şunları söyledi: 

HAKETTİLER

‘ 17 haftada sadece 1 beraberlik alarak müthiş bir seri yaptık ve  ligde şampiyon olduk. Kendilerine olan özgüvenleri çok yükseldi. Bu kazandığımız Süper Kupa ile sezonu taçlandırdılar. Artık herşey onların elinde. A takıma giden de olacak, başka takımlara giden de. Hepsinin Allah yolunu açık etsin. Ben hepsinin iyi biryerlere gelmesini istiyorum’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X