Silindi: Bursaspor’un maç günü… İşte kadrolar…

Lige Adana Demir yenilgisiyle başlayan, geçtiğimiz hafta ise Altınordu’yu 2 golle geçen Bursaspor, bugün Giresunspor’u da yenip galibiyet serisi başlatmaya çalışacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayan maçı İstanbul bölgesi hakemi Mustafa Kürşad Filiz yönetiyor.

Silindi: Bursaspor’un maç günü… İşte kadrolar…

TFF 1. Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda Altınordu’yu yenerek moral bulan ve sezonun 2. maçında galibiyetle tanışan Bursaspor, bugün Giresunspor’u ağırlayacak. Henüz transfer tahtasını açamadığı için takıma yeni isimler katamayan ve genç oyuncular ağırlıklı kadroyla mücadelesini sürdüren yeşil beyazlılar, henüz galibiyeti bulunmayan rakibini geçerek hem üst üste ikinci 3 puanını elde etmek hem de galibiyet serisinin başlangıcını yapmak istiyor.

Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Kritik mücadelede İstanbul bölgesi hakemi Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Filiz’in yardımcılığını Muhammet Yumak ve Ferdi Karadoruk yapacak.

HEDEF YİNE GALİBİYET
Transfer yasağı bulunması nedeniyle genç oyuncular ağırlıklı bir kadroyla mücadele etmek zorunda kalan Bursaspor’da Büyükşehir Belediye Stadı’nda Covid-19 tedbirleri kapsamında taraftarsız oynanacak maçta hedef yine galibiyet.

Yeşil beyazlılar, ilk hafta Adana Demirspor’a 3-1 mağlup olurken, geçen hafta Altınordu deplasmanından galibiyetle dönmüştü. Giresunspor ise çıktığı iki maçta bir puan toplayabildi. Karadeniz ekibi, ilk hafta deplasmanda Balıkesirspor’a 3-1 mağlup olurken, geçtiğimiz hafta evinde Menemenspor’la 1-1 berabere kaldı.

Bursaspor’un gol silahı Ali
Giresunspor maçında da Bursaspor’un en çok güvendiği isimlerin başında Ali Akman geliyor. 18 yaşındaki futbolcu, bu sezon yeşil beyazlı ekibin çıktığı iki karşılaşmada iki kez fileleri havalandırarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Yabancı değiller

Bursaspor’un bugünkü konuğu Giresunspor’da tanıdık isimler göze çarpıyor. Karadeniz ekibinin hem teknik ekibinde hem de oyuncu kadrosunda bir dönem Bursaspor’da yer almış isimler bulunuyor. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan ve 1 yenilgi, 1 beraberliği bulunan Giresunspor’un teknik direktörlüğünü İntertoto döneminde Bursaspor forması giyen Hakan Keleş yapıyor. Keleş’in ekibinde yeşil beyazlı ekipte hem futbolcu hem de antrenör olarak görev yapan Ümit Şengül’ün yanı sıra altyapıda çalışan Cemal Ayyıldız da bulunuyor.

İKİ OYUNCU DA 1’ER MAÇTA OYNADI
Teknik ekibin yanı sıra Giresunspor’un oyuncu kadrosunda da Bursaspor’da forma giymiş isimler yer alıyor. Karadeniz’in yeşil beyazlı ekibinde Bursaspor’dan ayrılan 3 futbolcu bulunuyor. Sezon sonunda sözleşmesini fesh eden savunma oyuncusu Mamadou Diarra, Giresunspor’un kadrosunda yer alırken, geçtiğimiz sezon devre arasında Bursaspor’dan ayrılan kaleci Onurcan Piri de Karadeniz ekibinde forma giyiyor. Onurcan, ligin ilk haftasında Giresunspor’un kalesini korurken, geçtiğimiz maçta oynamadı. Bu isimlerin yanı sıra Karadeniz ekibi son olarak yine geçtiğimiz sezon Bursaspor’da forma giyen Abdou Razack Traore’yi kadrosuna kattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X