Bursaspor’un potada da yüzü gülmüyor!

Potanın Timsahları evinde Türk Telekom’a 103-69 mağlup oldu

Bursaspor’un potada da yüzü gülmüyor!

Emre KURTBAY

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde play-off’a kalma mücadelesi veren temsilcimiz Bursaspor İnfo Yatırım, 16. hafta maçında sahasında ağırladığı Türk Telekom’a 103-69’luk skorla mağlup olarak üst üste 3., son 7 maçta 6. yenilgisini aldı.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya oldukça kötü başlayan, savunmada oldukça zorlanan Bursaspor, ilk çeyreği 33-17 geride tamamladı. İkinci çeyrekte savunmayla birlikte hücumda da istediği ritmi yakalayamayan Potanın Timsahları, devreyi 28 sayı farkla 56-28 geride tamamlayan taraf oldu.

Üçüncü çeyreğe Michael Young ve Mehmet Atalan’ın üçlük basketleriyle hızlı başlasa da 25. dakikada 72-37’lik skorla farkın 35 sayıya çıkmasına engel olamadı ve son periyoda konuk ekip 77-51 önde girdi.

Final periyodunda da farkı eritemeyen Bursaspor İnfo Yatırım, parkeden 103-69 mağlup ayrıldı. Maç sonunda Başantrenör Jure Zdovc taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

Bu sonuçla ligdeki 9. mağlubiyetini alan Bursaspor İnfo Yatırım’da Anthony Brown 19, Michael Young 16, Jordan Floyd 10 sayıyla mücadele etti. Potanın Timsahları, 17. hafta maçında 21 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Darüşşafaka Lassa’ya konuk olacak.

Şehitlerimiz için saygı duruşu

Bursaspor İnfo Yatırım ile Türk Telekom arasında oynanan maç öncesinde şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından tüm salon İstiklal Marşımızı okurken teröre bir kez daha lanet okundu.

Tyrone Wallace ortalığı karıştırdı

Karşılaşmanın 3. periyodunda Ömer Utku Al’ı yere düşüren Türk Telekom oyuncusu Tyrone Wallace ortalığı karıştırdı. Taraftarların büyük tepkisini çeken ve maçın hakemleri tarafından sportmenlik dışı faul sonrası ek olarak teknik faul çalınarak oyundan diskalifiye edilen Wallace soyunma odasına giderken yaptığı hareketlerle Bursasporlu taraftarları kışkırtmayı sürdüren Amerikalı oyuncu polis eşliğinde büyük güçlükle soyunma odasına götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X