Bursaspor’un sponsorlarından Erikli, Bursa’daki yatırımlarını artırıyor

Bursaspor’un sponsorluğunu üstlenen Türkiye’nin en beğenilen su markası Erikli, Bursa’daki yatırımlarını artırma kararı aldı.

Bursaspor’un sponsorlarından Erikli, Bursa’daki yatırımlarını artırıyor

Erikli & Nestlé Waters Türkiye Genel Müdürü Serdar Seyhanlı, “Erikli, Nestlé Waters’ın dünyadaki en değerli markalarından biri. Nestlé Waters dünyadaki en büyük fabrikasını Bursa’da kurdu. Bursa bizim evimiz. Hedefimiz, yeni yatırım ve desteklerle Bursa’ya sunduğumuz ekonomik ve sosyal katkıyı artırmak” diye konuştu.

Türkiye’nin lider su markası Erikli Bursaspor’un sponsoru oldu. Bursaspor’un 1 Ekim’de Gaziantepspor’la deplasmanda oynayacağı maç öncesi bir mesaj yayınlayan Erikli& Nestlé Waters Türkiye Genel Müdürü Serdar Seyhanlı şunları ifade etti: 

“Bursaspor’un Süper Lig’de ilk beş haftada gösterdiği üstün performans bizim için büyük gurur ve mutluluk kaynağı. Ligde ikinci sıraya yerleşen takımımızın bu sezon bize şampiyonluk heyecanını yaşatacağından şüphemiz yok. Şirketimizin ve Erikli’nin tüm gücüyle takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Timsah yürüyüşüyle şampiyonluğu karşılamak için sabırsızlanıyoruz.”

 

Erikli istihdamı artırmayı hedefliyor

Seyhanlı, Bursa’ya yaptıkları ekonomik yatırımın artarak devam edeceğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti:

“Tek çatı altında kurulu 14 futbol sahası büyüklüğündeki Uludağ dolum tesislerimiz bugün 1500 kişiye istihdam yaratıyor. Sadece geçtiğimiz 6 yılda Türkiye’ye 360 milyon TL’lik yatırım yaptık. Bugün ülke olarak ihtiyacımızın, üretmek, yatırım yapmak ve katma değer yaratmak olduğunun bilincindeyiz. Bursa’ya ekonomik yatırımımızı gelecek dönemde artırarak daha çok Bursalı için istihdam yaratmayı hedefliyoruz.”

Sosyal yatırımlar zenginleşecek

Seyhanlı, Bursa’nın ekonomisini büyütmekle kalmadıklarını aynı zamanda sosyal yatırımlar da yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bursaspor’un sponsorluğunu üstlenmek en büyük adımlardan biriydi. Bu sosyal desteği eğitim, kültür, çevre alanındaki yeni projelerle daha da yaygınlaştıracağız. Erikli, Nestlé Waters’ın dünyadaki en değerli markalarından biri. Aynı zamanda Türkiye’nin en beğenilen, lider su markası. Nestlé Waters dünyadaki en büyük ambalajlı su dolum tesisini Bursa’da kurdu. Bursa bizim evimiz. Hedefimiz, yeni yatırım ve desteklerle Bursa’ya sunduğumuz ekonomik ve sosyal katkıyı artırmak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X