Bursaspor’un teklifini kibarca reddetti!

Bursaspor yönetimi eski yıldızı için nabız yokladı fakat Arjantinli yıldızın yanıtı net oldu: ‘Ben ülkemde mutluyum. Huzurumu bozmak istemiyorum.’

Bursaspor’un teklifini kibarca reddetti!

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’da Fernando Belluschi bir kez daha gündeme geldi. Daha önce yaşının 33 olması nedeniyle transferinden vazgeçilen Arjantinli futbolcu için tekrar nabız yoklayan yeşil beyazlılar, olumsuz yanıt aldı. 

Ülkesinde San Lorenzo takımında forma giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sıralar fazla şans bulamasa da yeşil beyazlıların teklifini kibarca reddetti. 

 

DEFTER KAPANDI

Bursaspor yönetimine ‘Ben ülkemde mutluyum. Huzurumu bozmak istemiyorum. Çocuklarım artık burada durmak istiyor. Teklifiniz için teşekkür ederim’ cevabı veren Belluschi’nin transferi böylece kapanmış oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından 8 numara için başka alternatiflere yönelen Bursaspor yönetiminin, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X