Bursaspor’un transfer tahtası! Kaç para gerekiyor?

Orhangazi Bursasporlular Derneği’nin misafiri olarak Orhangazi’ye gelen Bursaspor kulüp başkan adayı Hayrettin Gülgüler ve Emin Adanur, dernek başkanı Arif Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, önemli bilgiler verdi…

Bursaspor’un transfer tahtası! Kaç para gerekiyor?

Bursaspor’un 5 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel Kurulu öncesinde Başkan adaylarından Hayrettin Gülgüler ve ekibin lideri Emin Adanur tüm ekibi ile birlikte Orhangazi’ye çıkarma yaptı.

Orhangazi Bursasporlular Derneği’nin misafiri olarak Orhangazi’ye gelen başkan Emin Adanur dernek yöneticileri üyeler ve delegelerle bir araya gelip projelerini anlattı. Emin Adanur birinci önceliklerinin tahtayı açmak olduğunu belirterek bu konuda yönetim olarak tüm üzerimize düşeni yapıp tahtayı açacağız dedi.

Tahtayı açacağız
Adanur kulübün öncelikli sorunları ve ihtiyaçlarını çok iyi analiz edip iyi bir ekip oluşturduklarını belirterek, “Biz daha şimdiden kulübümüz için çeşitli uğraşlar veriyoruz. Önceliğimiz tahtanın açılması. Bunun için biz yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yapacağız. Transfer tahtasının açılması için 60 milyon TL’ye ihtiyaç var. Yönetim olarak biz ilk etapta 40 milyon TL koyacağız. Kalan bölümü sponsorluklar, reklam ve stadyum isim hakları gibi gelirler ile tamamlayıp hemen tahtanın açılmasını sağlayacağız” diye konuştu. (İHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X