Bursaspor’un transfer yasağı ne zaman kalkıyor?

Bursaspor’un transfer tahtasını açıp kadrosunu güçlendirmesi an meselesi… Yeşil beyazlı yönetim transfere engel son dosyaları da kapatmak için yoğun mesai yapıyor. Bayramın ardından camiaya müjdeli haberler yağmur gibi gelecek.

Bursaspor’un transfer yasağı ne zaman kalkıyor?

Bursaspor’da tüm gözler transfer engelinin kaldırılmasına çevrilirken, son yapılan hamleler camiayı umutlandırdı.

TFF 1. Lig’de üçüncü sezonunu geçirmeye hazırlanan ve hedefini Süper Lig olarak belirleyen Bursaspor’da yönetim gece gündüz yoğun mesai yapıyor. Transfer engeliyle ilgili dosyalarda artık sona gelinirken, kadroya takviye edilecek oyuncular ve menajerleriyle de ön anlaşmalar yapılıyor. Emin Adanur liderliğindeki yönetim, önümüzdeki hafta başında transfer tahtasını açarak müjdeli haberleri camiayla paylaşmayı hedefliyor.

RAKİPLER GÜÇLENİYOR
Öte yandan ligin ilk haftalarında zorlu bir fikstüre sahip olduğu gözlemlenen Bursaspor’un rakipleri kadrolarını yenilemeyi sürdürüyor. Yeşil beyazlıların sezonun açılış mücadelesinde karşı karşıya geleceği Adanaspor, Ganalı forvet Samuel Tetteh’in ardından Fransa 2. Lig ekibi Rodez’de forma giyen 24 yaşındaki Beninli stoper Yohan Roche’u transfer etti. Geçtiğimiz sezonu 14’üncü basamakta noktalayan Adanaspor, geçtiğimiz günlerde Gaziantep FK ile yaptığı hazırlık maçından golsüz eşitlikle ayrıldı.

OYUNCU ALAN ALANA
Bursaspor’un ikinci hafta deplasmanda karşılaşacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor da şu ana dek 9 oyuncuyu kadrosuna dahil etti. 2 yabancı takviyesinin yanı sıra, ligin deneyimli isimlerine de yönelen Erzurum ekibi, 13 futbolcu ile de yollarını ayırdı. Bursaspor’un üçüncü hafta evinde ağırlayacağı Eyüpspor da aralarında Çağlar Şahin Akbaba, Umut Bulut ve Bogdan Stancu gibi isimlerin yer aldığı 9 oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Zorlu geçmesi beklenen ilk 3 haftanın ardından Altınordu, Yılport Samsunspor, Tuzlaspor ve MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Bursaspor, 8. haftayı ise dinlenerek geçecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X