Bursaspor’un yıldızı Riva’dan seslendi: Şu an doğru olmaz!

İsmail Çokçalış, Bursaspor’un her zaman üst ligleri hak eden kulüp olduğunu söyledi… Takım içindeki pozitif havanın sahaya yansıdığını belirten genç kanat oyuncusu, “6 maçlık bir serimiz var. Onu devam ettirip, lig sonuna kadar hedeflediğimiz noktaya çıkarız inşallah” dedi. İsmail, adının transferde geçmesiyle ilgili de net mesaj verdi…

Bursaspor’un yıldızı Riva’dan seslendi: Şu an doğru olmaz!

Ali Akman, Batuhar Kör ve Ozan İsmail Koç ile birlikte Ümit Milli Takım kampında bulunan başarılı kanat oyuncusu İsmail Çokçalış, Bursaspor’un Süper Lig’e yükselmesini çok istediklerini söyledi. Ümit Milli Takım’da bulunduğu için mutlu olduğunu ifade eden 20 yaşındaki futbolcu, “Milli Takım’da olmamızın en büyük sebeplerinden biri takım içindeki beraberliğimiz, birlikteliğimiz. Oradaki başarı dışarıdaki etkenlere de yansıyor” şeklinde konuştu.

KALİTESİ TARTIŞILMAZ
Bursaspor’un bu sezonki başarılı performanslarıyla ilgili değerlendirmede bulunan genç oyuncu, “Takım içerisinde çok sıkı bir birliktelik içerisindeyiz. İçeride çok güzel bir pozitif hava var. Bu pozitif hava da ister, istemez sahaya da yansıyor. Şu an iyi durumdayız. 6 maçlık bir serimiz var. Onu devam ettirip, lig sonuna kadar hedeflediğimiz noktaya çıkarız inşallah. Bursaspor her zaman üst ligleri hak eden bir kulüp. Zaten kalitesi de tartışılmaz. Süper Lig’e çıkıp orada da uzun sene kalmak istiyoruz” dedi.

ALTYAPIDA SAMİMİYET VAR
Türk futboluna birçok isim kazandıran Bursaspor altyapısı hakkında da görüşlerini aktaran İsmail Çokçalış, “Bizi çalıştıranların çok büyük emekleri var. Orada bir samimiyet, bir içtenlik var. En öncelik samimiyet var” dedi. Adının transferde çok geçmesinin hatırlatılması üzerine 20 yaşındaki futbolcu, “Şu anda bunu konuşmak çok doğru olmaz. Öncelikle Bursaspor Kulübü’ne daha çok hizmet vermek istiyorum. Zaten uzun bir mukavelem var. Kulübe en iyi şekilde, en yüksek değerlerde para kazandırıp gitmek isterim” diye cevap verdi.

İTALYA’YI ÖRNEK ALIYOR
Beğendiği ligi de açıklayan İsmail Çokçalış, “Avrupa’daki bütün ligler çok kaliteli, güzel ligler. İtalya Ligi’ni çok beğeniyorum. Çünkü İtalyan defanslarını örnek alıyorum” ifadelerini kullandı. Sağ bek pozisyonunda oynayan İsmail Çokçalış, bu sezon 16’sı TFF 1. Lig, 1’i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 17 resmi maçta görev aldı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X