Bursastore büyüyor!

Cumhuriyet Caddesi Dörtyol Eskişehir Han’daki 6. mağaza dün hizmete girdi.

Bursastore büyüyor!

Bursastore’nin yeni satış noktası Cumhuriyet Caddesi Dörtyol Eskişehir Han’daki mağaza dün hizmete girdi. 

 

Açılış törenine Başkan Recep Bölükbaşı, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, yöneticiler Ahmet Eraslan ve Ali Turan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolculardan Advincula ve Erdem Özgenç ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ve taraftarlar katıldı. Başkan Recep Bölükbaşı, 6.’sı açılan mekanın geç kalınmış bir mağaza olduğunu söyledi.

GEÇ KALINDI

Bölükbaşı ‘Geldiğimiz dönemden itibaren zarar eden bir Bursastore vardı. Şu anda zararı giderdik ve kar etmeye başladık. Storelarımız ile ilgili çok büyük hedeflerimiz var. Hem ürün hem de ürünlerin kalitesi bazında. Önümüzde bir tır projemiz var. Diğer illerde şu an storelarımız yok. Başta İstanbul olmak üzere bir çok ile de Bursastore açmak istiyoruz. İzmir yolu üzerinde Nilüfer Belediyesinin bize tahsis etmiş olduğu yerin tapusunu 1-2 gün içerisinde alacağız’ dedi. 

İSTANBUL MAĞAZASI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise bu tür organizasyonların takımın vizyonu olduğunu söyledi. Sağlam, ‘Bu tarz mağazaları açarken buraların hayatiyetinin devam etmesi de çok önemli. Bu yüzden de taraftarımıza ve Bursaspor’u sevenlere çok önemli görevler düşüyor’ diye konuştu. Bursastore’lardan Sorumlu yönetici Ahmet Eraslan ise 7. ve 8. şubeyi de açmak istediklerini belirterek İstanbul’a da Bursastore açma girişimlerinin devam ettiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X