Bursa’ya 1 milyon 250 bin yılbaşı bileti

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi biletleri Bursa’da satışa çıktı. Talih Kuşu’nun geçen yıl 12 milyon lira dağıttığı Bursa’da bayiler de, vatandaş da 60 milyon liralık büyük ikramiye umudu ile siftah yaptı.

Bursa’ya 1 milyon 250 bin yılbaşı bileti

ASLIHAN AYDIN

Milli Piyango İdaresi Bursa Şube Müdürü Ali Şener, Bursa’ya 1 milyon 250 bin yılbaşı özel çekilişi bileti geldiğini söyledi.

Bunların 1 milyon 200 bin adedinin çeyrek, 40 bininin yarım ve 10 bininin tam bilet olduğunu belirten Şener, ”Bayilere satışı başlattık. İlk günlerden ilgisi yoğun” dedi.

Şener, geçen yıl 1 milyon adet yılbaşı özel çekilişi bileti sattıklarını hatırlatarak, ”Getirilen biletler yetmemiş, bunun sonucunda ek bilet talep etmiştik. 25 Aralık’ta da elimizdekileri tamamen bitirmiştik. Bu yıl daha fazla bilet istedik. İhtiyaç olursa yeniden talep edebiliriz. İnşallah Bursa için şanslı bir yıl olur” diye konuştu. Şener, vatandaşları biletleri ruhsatlı yerlerden almaları konusunda uyardı.

2015’TE 12 MİLYON LİRA

Büyük ikramiyenin 60 milyon olduğu yılbaşı çekilişi için 37 milyon 120 bin adet bilet basıldığını kaydeden Şener, toplamda 348 milyon 180 bin lira ikramiye dağıtılacağını açıkladı. Şener, ikramiye sayısının ise 2 milyon 950 bin 269 olacağını ifade ederek, “Toplam bilet bedelinin yüzde 60’ı ikramiye olarak dağıtılacak. Milli Piyango İdaresi Bursa Şubesi, 2015 yılında toplam 12 milyon 735 bin 334 lira ikramiye dağıtmıştı” dedi.

BAYİLER SATIŞLARDAN MEMNUN

Bayiler satışlarını sürdürürken, seyyar Bayi Mümin Yılmaz, “İlk gün iyi başladık, umarım iyi gider” dedi. Bir başka Seyyar Bayi Mustafa Tunç ise “Yıllardan beri büyük ikramiyeyi Bursa’ya veremedik. Bu yıl inşallah çıkacak” diye konuştu.  

BİLET FİYATLARI

Tam 60 lira

Yarım 30 lira

Çeyrek 15 lira

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X