Bursa’ya 15 Temmuz şehitleri ormanı

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, 15 Temmuz şehitleri için hatıra ormanı oluşturulmasını teklif etti.

Bursa’ya 15 Temmuz şehitleri ormanı

İlçe Başkanı Celil Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, “Bursa, Türkiye’de yeşiliyle hatırlanan bir şehir. AK Parti iktidarları 14 yıldır yeşilin korunması ve artırılması için ülke çapında ağaçlandırma seferberliklerine imza attı. Biz de Nilüfer teşkilatı olarak ilçemizde yeşilin, ormanların takipçisiyiz. İlçemizde yeşilin katledilmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu bizim en büyük sorumluluklarımızın başında geliyor” dedi.

İlçe Başkanı Celil Çolak, Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte birçok kampanyaya imza atabileceklerini belirterek, “Daha yeşil bir Nilüfer için el ele verme zamanı. Darbe girişimine direnirken şehit olanların adını yaşatmak için bir adım atarak, ilçemize 15 Temmuz şehitleri hatıra ormanı kazandırabiliriz” teklifinde bulundu.

Orman Bölge Müdürü Arif Can da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, en kısa zamanda bölge için birlikte önemli işlere imza atmayı arzuladığını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X