Bursa’ya 2 bin kişilik yeni kampüs! Bakın nereye yapılacak?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’da yapılması planlanan Meslek Yüksekokulu’yla ilgili detayları bugünkü köşesinde paylaştı…

Bursa’ya 2 bin kişilik yeni kampüs! Bakın nereye yapılacak?

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Keles AK Parti İlçe Başkanı Özcan Yeni, bir de TOKİ’nin  3. etap konut projesi için çalışmaların son aşamaya geldiğini TKİ lojmanlarının bulunduğu arsada imar uygulaması yaparak burada konut yapmayı planladıklarını, TKİ ile de mutabakat sağladıklarını vurguladı.

Keles’ten bir gelişmeyi daha duyuralım.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ilçe merkezine sıkışıp kalmış 4 bölümlü ve 450 öğrencili Meslek Yüksekokulu’na yeni bir kampüs kazandırma çabaları var.

Başkan Yeni, bu amaçla ilçe girişine 2 bin öğrenci kapasiteli yeni bir kampüs yapımı konusunda da Rektör Hoca ile temaslarının sürdüğünü anlattı.

Yeni, ayrıca uyumlu çalışmanın meyvelerini topladıklarını, hem devletten hem de Büyükşehir Belediyesi’nden talep ettikleri hizmetleri aldıklarını, bu amaçla başta İl Başkanı, milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı’na da müteşekkir olduklarını sözlerine ekledi.

Gerçekten Keles’te hem merkezi hükümet hem de Büyükşehir’in önemli yatırımları var. Bunları ilçe belediyesi bütçesiyle yapmak mümkün değil.

Sadece yol projeleri bile başlı başına öneme haiz.

İzinli olduğumuz dönemde Bursa’da düzenlediği basın toplantısına katıldığımız Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin de aynı konuları dile getirmişti.

Keles’teki göçü durduracak yatırımların daha da artmasını diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X