Bursa’ya bir meydan daha!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’da yapımı başlanın yeni meydanla ilgili detayları bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’ya bir meydan daha!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’da yapımı başlanın yeni meydanla ilgili detayları bugünkü köşesine taşıdı…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Çocukluğumuzdan beri biliriz. Bursa’nın güneyindeki en büyük ilçe olan Orhaneli’nin tören yapılabilecek, miting düzenlenebilecek bir meydanı yoktu. Toplantı, yürüyüş ve mitingler ilçenin tek ana caddesi araç trafiğine kapatılarak gerçekleştirilirdi.

Şimdi bu eksik gideriliyor.

Orhaneli Kaymakamlığı’nın bulunduğu Hükümet binası önündeki alan ilçe belediyesi tarafından meydan olarak düzenlenmeye başladı. Meydanın caddeye bakan kısmındaki yapılar kamulaştırılarak ortadan kaldırıldı.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, önceki gün meydanın temel atma törenini Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Turan ile partisinin ve ittifak ortakları MHP’nin meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirmiş.

Böylece Orhaneli’nin büyük bir eksiği daha giderilmiş oluyor.

Meydanlar kentlerin aynasıdır. Şehirlerin irili ufaklı böylesi meydanları olmalı.

Orhaneliler artık buluşmalarını bundan böyle proje tamamlandığında burada gerçekleştirecek. Projede gördüğümüz kadarıyla oturma alanları, yürüyüş yolları ve kafeterya da bulunuyor.

İlçe sakinlerinin beğeneceği bir meydanın ortaya çıkmasını diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X