Bursa’ya bir modern pazaryeri daha

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’ne modern pazaryeri kazandırmak için çalışmalara başladı.

Bursa’ya bir modern pazaryeri daha

Geçit’in köy statüsünde olduğu dönemde yapılan mevcut pazaryeri hem vatandaşların, hem de esnafın ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalınca belediye harekete geçti. Osmangazi Belediyesi, 1. Kanat ile Şehit Er Bahattin Gündüzlü sokaklarının kesiştiği noktaya 3 bin 224 metrekarelik yeni bir modern pazaryeri inşa ediyor.

Pazaryeri çalışmalarının hummalı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’nin en büyük ihtiyaçlarından otopark ve pazaryeri konusunda hamle başlattık. Geçit’e de esnaf ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda modern bir pazaryeri inşa ediyoruz. 3 bin 224 metrekare alan üzerine kurulacak pazaryerimizin hemen yanında 800 metrekarelik bir otopark alanı da yapıyoruz. İlk etapta açık olarak hizmet verecek olan pazaryerinde balıkçılara özel bölüm, zabıta birimi, çay ocağı, lavabo, tuvalet gibi birimler de yer alacak. Haftada iki gün hizmet vermesini planladığımız pazaryerinde yaklaşık 110 pazarcı esnafımız hizmet verecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X