Bursa’ya bir tesis daha!

Atıcılar bölgesine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan ve bu ay sonu statik projesi bitecek olan modern tesis futbol hakem camiasını heyecanlandırdı.

Bursa’ya bir tesis daha!

Türkiye’nin en çok maç oynanan illerinin başında gelen Bursa’ya bir tesis daha geliyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Atıcılar bölgesinde hakemlere modern bir tesis kazandırmak için çalışmalara başladı. Tamamlandığında Türkiye’de örnek bir tesis olması beklenen ve üstten bakıldığında düdük figürü görümünü andıran muhteşem tesis içerisinde idari binaların yanı sıra, Süper Lig hakemlerinin özel ders odaları, mini seminer salonları, kondisyon salonu, 500 kişilik konferans salonu, eski hakemler ve gözlemciler için yemek ve dinlenme salonu, bilişim ve bilgisayar odası, çevre düzenlemesi ile ısıtma ve soğutma sistemleri bulunuyor.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, dernek olarak hakem ve gözlemcilerimiz için çok daha çağdaş, çok daha modern, günümüz koşullarına uygun tesisler kazandırma uğraşında olduklarını söyledi. Çağ, ‘Binamızın mimari projesi ile çizimlerinin büyük kısmını tamamladık ve şuan statik projesi bitme aşamasında. Bu proje hakem ve gözlemcilik anlamında Türkiye’de bir ilkin başlangıcı anlamında. Tesisimiz için söz veren sporun ve sporcunun dostu Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başta olmak üzere emeği geçen herkese camiamız adına şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X