Bursa’ya bir yurt dışı bir yurt içi uçuş daha!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin’in Yenişehir Havalimanı’yla ilgili verdiği güzel haberleri bugünkü köşesinde paylaştı…

Bursa’ya bir yurt dışı bir yurt içi uçuş daha!

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Sporda… Özellikle de takım oyunu sergilenen mücadelelerde serbest oyuncular olur. Sahanın her yerine koşarlar ve her topun peşindedirler.

İşte…

AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin’i de spordaki takım sporlarındaki serbest oyunculara benzetiyoruz.

Sorumluluk alanı sağlık olmasına karşın, Bursa’yla ilgili her sorunu dertleniyor ve kent için her topun peşinde koşuyor.

Örneğin…

Bir yandan hastane ve sağlık yatırımlarıyla ilgili görüşmeler yaparken, belediye yatırımlarına destek veriyor, ulaşım yatırımları takibini hiç bırakmıyor. Hızlı trenden metroya, otoyoldan köy yollarına her bölgeyle ilgileniyor.

Bu noktada…

Takibindeki konulardan biri de Yenişehir Havaalanı’nın canlanması ve buradan yapılan uçuşların arttırılması olarak dikkat çekiyor.

Bu yaz…

Kişisel olarak devreye girdiği görüşmelerle Umman’ın uluslararası uçuş firması Selam Air yaz dönemi için Yenişehir Havaalanı uçuşlarını başlattı.

Gerçi…

Dönem itibariyle bu uçuşlar durdu, ama Haziran 2023’de yeniden başlayacak. Geçen hafta Diyarbakır uçuşlarını Esgin’in verdiği bilgiyle duyurduk.

Yeni gelişmeyi…

Yine AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin’den öğrendik:

“Bahreyn’in devlet firması olan hava yolu kuruluşu Gulf Air ile görüşmeler olumlu sonuçlandı. Gulf Air ocak ayından itibaren Yenişehir Havaalanı uçuşlarına başlıyor.”

Şu bilgiyi de verdi:

“Firma Yenişehir uçuşlarını haftada 1 planlamıştı, ama görüşmede haftada 2 uçuş yapmalarını istedik.”

Sohbet ederken…

Gündemindeki yeni uçuş hattının ipucunu söyledi:

“Diyarbakır’dan sonra, Gaziantep uçuşlarının da yeniden başlaması için temaslarımız yoğun şekilde devam ediyor. Yakın bir gelecekte bu hat için de güzel haberler alacağımızı umut ediyorum.”

Bir adım sonrası için de umutlu:

“Daha fazla iç ve dış hat için sürekli temas halindeyiz. Her an yeni sürpriz uçuşlar alabiliriz.”

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Sn.ESGİN’i gayretlerinden dolayı tebrik ederim.Amma bazı uçuş programları yıllar önce YUNUSELİ H.Lİmanı varken yapılan uçuşlar.
    Şehrimiz merkezi idareden verdiği vergi,ekonomiye yaptığı katkı(cari fazlalık veren şehir)ile ve ecdadın ilk payitahtı,tarihi değerleri,coğrafi güzellikleri nedeniyle hakettiği halde alamamıştır ve halende alamıyor.
    Şehrimizin imar,altyapı,spor tesisleri,ulaşımdaki metro vb.hizmetlerinde üvey evlat olarak görülmemiz hakkaında siz dahil yerel basındaki birçok yazarımızın ve basın organındaki haberleri hatırlıyoruz.
    İki ileri,üç geriyada aç-kapa şeklindeki bir uygulamalara artık tahammülümüz yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X