Bursa’ya değer katacak

Bursa’da yapımı devam eden ve tamamlanan tesisleri gezen Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve Tesisler Daire Başkanı Bayram Öcal, tesislerin şehir için önemli olduğunu söyledi.

Bursa’ya değer katacak

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve Tesisler Daire Başkanı Bayram Öcal, tamamlanan ve yapımı devam eden tesis yatırımlarını yerinde inceledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’le birlikte yatırımları yerinde inceleyen Öcal, Yıldırım Gençlik ve Spor Kompleksi, Kapalı Atletizm Salonu ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’ni gezdi. İnceleme gezisine Yıldırım Gençlik ve Spor Kompleksi ile başlayan Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk, kompleksin tamamlandığında Bursa’ya değer katacağını söyledi. Daha sonra 200 yatak kapasiteli Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Türk, İl Müdürü Şahin ile birlikte Türkiye’nin ikinci Bursa’nın ilk Kapalı Atletizm Salonu’nun inşaatını yerinde inceledi.

ŞAHİN’DEN BİLGİ ALDI

Genel Müdür Yardımcısı Türk, ardından inşaatı devam eden Mustafa Kemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi, Olimpik ölçülerdeki Kestel Buz Hokeyi-Pateni Salonu ve Gürsu Sporcu Fabrikası hakkında İl Müdürü Şahin’den bilgi aldı. Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, son 5 yıl içinde yapılan yaklaşık 215 milyon lira yatırımla vizyon projelere kavuşan Bursa’nın yapımı devam eden tesislerin en sağlıklı ve hızlı şekilde tamamlanması ve hizmete açılması için gerekli çalışmaların planlı bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X