Bursa’ya değer katan açılış

Uzun yıllar boyunca otomotiv sektöründe yöneticilik yapan Sadrettin Şengül, ‘Sizin Otomobiliniz. Bizi Değerimiz’ sloganıyla, “SADRETTİN ŞENGÜL OTOMOTİV”in açılışını gerçekleştirdi.

Bursa’ya değer katan açılış

Kentin ileri gelenlerinin katıldığı açılışta teknolojik yenilikler, finansman kolaylıkları, konforlu hizmet anlayışı ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.

Açılışta kentin ticaret, siyaset ve motor sporları alanlarından tanınmış simalar güzel bir organizasyonla bir araya geldi. Dev otomotiv markası Auto Grouppe’nin Türkiye’deki 33. temsilcisi olan şirket her marka aracın tamir ve bakımında, garanti bozulmadan hizmet sunma taahhüdünde bulunuyor.

Bursa’da, özellikle Covid 19 salgını esnasında yaşanan durgunluğun, yerini ekonomik canlılığa bırakması açısından Sadrettin Şengül Otomotiv’in açılışı oldukça değerli. Kuruluşun sahibi Sadrettin Şengül hedeflerini Olay muhabirine anlattı.

Sayın Sadrettin Şengül, 25 Eylül itibarıyla resmi açılışınızı gerçekleştirdiniz. Yeni iş yeriniz ile ilgili  ayrıntıları anlatır mısınız?

Bugün itibarıyla bütün vatandaşlarımızın hizmetine girmiş bulunuyoruz. Otomobillerin mekanik, kaporta, aksesuar, elektrik ve elektronik bakımı-tamir hizmetlerimizle İzmir Asfaltı Bursaspor Tesisleri karşısındaki yerimizde faaliyete başladık. Her marka aracın satış sonrasında bütün beklentilerini karşılayabilecek bir alt yapıya sahibiz. Pandemi gibi büyük bir olumsuzluğa rağmen, ‘tam zamanı’ diyerek yeni iş yeri açma cesaretini gösterdik. Eski ve yeni  müşterilerimizden aldığımız destekle kolları sıvadık ve Sadrettin Şengül Otomotiv’in açılışını gerçekleştirdik.

 Yeni iş yerinizde bazı ayrıcalıklı uygulamalar gerçekleştireceğinizi belirttiniz. Biraz da bu yeniliklerden söz eder misiniz?

İlerleyen dönemlerde, henüz otomotiv sektöründe rastlanmamış bazı ödeme kolaylıkları uygulayacağız. Müşterilerimiz 12 aya kadar sıfır faizli, kredi kartsız, senetsiz bakım kampanyaları yapacağız. Ayrıca 36 aya kadar vade farklı ödeme imkanı sunacağız.

Yeni nesil servis ne demek bunu da açıklar mısınız?

Bu tanım ile bir otomobil kullanıcısının servisimize girdiği andan itibaren yararlanacağı yüksek teknolojili hizmeti ifade ediyoruz. Bu teknolojileri kullanan eğitimli-deneyimli-dinamik personelimiz sektörde fark yaratacak. Bakım ve onarım anlamında dünyada kullanılan en son teknolojili cihazlara yatırım yaptık. Bu yatırımlar hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini çok artıracak. Bursa ekonomisine, hem istihdam hem de yüksek nitelikli otomotiv hizmeti anlamında ciddi bir katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

Auto Grouppe Car Services ile gerçekleştirdiğiniz işbirliğinin faydaları olacak mı?

Auto Grouppe, bizim gibi yeni nesil servislere her ilde destek veren bir franchise markadır. Türkiye’de 33 adet bayiliği bulunuyor. Bursa’da sadece Sadrettin Şengül Otomotiv’i desteklemektedir. En belirgin özelliği ise, Bursa’da tamir ettirdiğiniz aracınızın tamir hikayesini Kayseri’deki bayi işyerinde de görebilmenizdir. Aynı zamanda, Kayseri’de yapılan tamirin garantisini ben Bursa’da verebiliyorum. Auto Grouppe için, otomobil satışı sonrası bütün hizmetleri bir çatı altında toplayan bir network (ağ) diyebiliriz.

 Sadrettin Şengül hangi alanlarda çalıştı? Biraz profesyonel geçmişinizden de söz eder misiniz?

19 yaşından beri satış sonrası hizmetler sektöründeyim. Global bir otomotiv markasında 13 yıllık kurumsal deneyimim oldu. Bu markanın hemen hemen her bölümünde görevlendirildim. Bu kurumsal deneyimin son 3 yılında satış ve satış sonrası hizmetler yöneticiliği yaptım. Sonrasında bir girişimin içinde bulundum ve Bursa’nın önde gelen servis markalarından biri haline getirdim. En son olarak ticari manada tek başıma Sadrettin Şengül otomotivi kurdum. Bursalı hemşerilerimize ekonomik, kaliteli, güleryüzlü bir ekiple nitelikli satış sonrası hizmeti sunarak, kentime katkıda bulunmayı amaçlıyorum. Tanışmak ve birer bardak çay içmek isteyen bütün dostlarımızı İzmir Yolu  üzerindeki konforlu tesisimize bekliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X