‘Bursa’ya değer kattık’

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği iftar, spor camiasını buluşturdu. Ev sahipliğini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’in yaptığı organizasyonda geniş katılıma sahne olurken, son dönemlerde taban birlikleriyl

‘Bursa’ya değer kattık’

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen iftar düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’in ev sahipliğinde yeni nesil tam donanımlı Nilüfer Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen iftar geniş katılıma sahne oldu. 6 yıllık görev süreci içerisinde Bursa’nın kent dinamikleri, taban birlikleri, il temsilcileri ve çalışma arkadaşlarıyla güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerin söyleyen Şahin şunları söyledi: “Son yıllarda genel bir değerlendirme yaptığımız zaman sportif anlamda birçok başarıya imza attık hem uluslararası alanda hem de ulusal alanda birçok sporcumuz Avrupa’da, dünyada, olimpiyatlarda boy gösterdi.”

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

“Spor yapan kişi sayısı ve lisanslı sporcu sayılarımız yaklaşık beş kat arttı, toplumda spor kültürünün yaygınlaşması için önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Bursa olarak farkındalık yarattık. Tesisleşme anlamında vizyon projeler Bursa’ya kazandırıldı. Bu süreçte bizlere destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Ortada bir başarı onların sayesinde. Bu teşkilata, spora ve gençliğe destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Nilüfer Gençlik Merkezi’ndeki iftara Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Anadolu Spor Gazeteciler Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Onursal Başkanı Ayhan Barışıçı, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Kılıç, Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, Bursa Amatör Spor Kulüpleri eski Başkanı Cemal Vardar, Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özyıldırım, Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hançer, Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Yusufoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü Kemal Ayın, şube müdürleri, ilçe müdürleri, gençlik merkezi müdürleri, spor kulübü yöneticileri, il temsilcileri, antrenörler, İl Müdürlüğü personeli ve aileleri katıldı.

İftar programı sonunda Gençlik Merkezleri bünyesinde çalışan gençlik liderlerine, İl Müdürü Süleyman Şahin ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç tarafından özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X