Bursa’ya döndüler

Bursaspor, Antalya kampını tamamlayarak dün akşam saatlerinde kente döndü.

Bursa’ya döndüler

Uçakla ilk olarak İstanbul’a oradan da karayoluyla Bursa‘ya geçen yeşil beyazlılar, bugün yapacağı son çalışmanın ardından kampa girecek. 

 

Taktik çalıştılar

 

Sakatlıktan çıkan Tomas Sivok 11’e geri dönüyor.

 

Bursaspor, 8 gün süren Antalya kampının son gününde taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretindeki çalışma yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. 

Trabzonspor maçında sahaya süreceği 11’le birlikte taktik belirlemeye çalışan Hamza Hoca sakatlıktan çıkan Tomas Sivok’a as kadroda şans verdi. Sakatlığı devam eden İsmail Konuk’un düz koşu yaptığı antrenmanda oyuncuların istekli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Kaleciler ise antrenmanın büyük bir bölümünde antrenör Metin Mert nezaretirde çalıştı.

 

İsmail Konuk Trabzon maçında yok

Bursaspor’da sakatlığı süren İsmail Konuk, yarınki Trabzonspor maçında görev yapamayacak. Kampın ilk günlerinde takımla çalışan ancak arka adalesindeki problem devam eden tecrübeli savunmacının net durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X