Bursa’ya eğlenceli veda

Çekimleri Bursa’da gerçekleşen ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin çekimlerini tamamlayan ünlü oyuncular, Mudanya’daki veda yemeğinde buluştu.

Bursa’ya eğlenceli veda

YORGUNLUK ATTILAR

Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin çekimleri Bursa’da tamamlandı. Setin sona ermesinin ardından filmde kamera karşısına geçen ünlü sanatçılar Saadet Işıl Aksoy, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu ve Bihter Dinçel, Mudanya’daki dostları Mehmet Tamer Uyar’ın onurlarına verdiği veda yemeğinde buluştular.

Yemekte set yorgunluğunu atan ünlü oyuncuların neşesi oldukça yerindeydi.

2 MART’TA VİZYONDA

Çekimleri Mudanya ve Tirilye başta olmak üzere Nilüfer’de kiralanan bir ofiste tamamlanan ‘Ailecek Şaşkınız’, yılın en iddialı komedi filmlerinden biri olarak seyircinin karşısına çıkacak. Bursa’da geçirdikleri süre zarfında çok eğlendiklerini belirten ünlü oyuncular, Mudanya’daki veda yemeğinde filmin galası öncesi son kez bir araya geldi. Film, 2 Mart 2018’de vizyona girecek.

ÜNAL ÖZBAY

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X