Bursa’ya gelirken kaza geçirdi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde kontrolden çıkarak devrilen TIR’ın sürücüsü Ukraynalı Bablyuk Vasyl, yaralandı.

Bursa’ya gelirken kaza geçirdi

Aynı firmada çalışan Gutsulak Muroslav, hastaneye kaldırılan arkadaşı Vasyl’i kaza yerinde göremeyince gözyaşlarını tutamadı.

Kaza, akşam saatlerinde Zonguldak-İstanbul Karayolu’nun Ören mevkisinde meydana geldi. Bablyuk Vasyl, TIR’a Rusya’dan yüklediği keresteyi Bursa’nın Gemlik İlçesi’ne götürmek için gemiyle Zonguldak’a geldi. Vasyl’nin kullandığı TIR, Ereğli’de frenlerinin boşalması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Yaralanan Vasyl, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Arkadan gelen aynı firmada çalışan Ukraynalı Gutsulak Muroslav, arkadaşının kaza yaptığını görünce büyük üzüntü yaşadı. TIR’ın çevresinde arkadaşını arayan Muroslav, bulamayınca gözyaşlarını tutamadı. 

Muroslav, daha sonra görevlilerin yönlendirmesiyle arkadaşının kaldırıldığı hastaneye gitti. TIR sürücüsünün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X