Bursa’ya hizmet yağmuru devam edecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Kırsalda da Büyükşehir’in gücünü göstereceğiz” dedi.

Bursa’ya hizmet yağmuru devam edecek

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Kestel İlçesi’ne bağlı Orhaniye’de gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Başkan Altepe, Orhaniye’de yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketine ve dostlukları pekiştiren bir ay olduğuna dikkati çekti.

Bursa’ya hizmete heyecan duyduğunu anlatan Başkan Altepe, “Bursa ve Türkiye hızla gelişiyor. Dünyada en hızlı gelişen kentler arasında Bursa, 4. sırada. Bursa, artık yaşam kalitesi en yüksek kent haline geldi. Kentimize hizmet yağmuru devam edecek. Büyükşehir Belediyesi kırsalı kalkındırma gayretinde. Büyükşehir Belediyesi burada. Kırsalda da Büyükşehir’in gücünü göstereceğiz. Orhaniye’de de beklenen hizmetleri yapacağız” dedi.

Başkan Altepe, iftarın ardından Kestelli vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar da Başkan Altepe ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X