Bursa’ya iki ‘Verimlilik ödülü’

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği “Verimlilik proje ödülleri” sahiplerini buldu. 139 projenin katıldığı yarışmada POLİNER PLASTİK A.Ş., yürütmüş olduğu “Kaynağında Teknolojik Geri Dönüşüm” Bursa Büyükşehir Belediyesi de “Makine ve Sürü

Bursa’ya iki ‘Verimlilik ödülü’

“2016 Verimlilik Haftası” dolayısıyla Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği 7 kategoride 139 projenin katıldığı yarışmada 24 proje ödüle layık görüldü.

Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Bursa Büyükşehir Belediyesi “Makine ve Sürücü Verimliliği Artırma” POLİNER PLASTİK A.Ş., ise “Kaynağında Teknolojik Geri Dönüşüm” projeleri ile ödül aldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve POLİNER PLASTİK A.Ş., Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz, ödüllerini Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden aldılar.

Erkan Yılmaz, ” POLİNER,  şirketi olarak 20 bin ton plastik hammadde ihtiyacını sağlarken, bu ihtiyacın dörtte birini kendi geri dönüşüm tesisimizde plastik ve ambalaj atıklarının geri kazanılmasıyla elde ettiğimiz muadil hammaddeden sağlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet ile hem çevremizin korunmasına hem de ekonomiye bir değer katıyor. Projemizin ödüllendirilmesi bize büyük gurur ve mutluluk yaşattı. Geniş satış ağımız, hizmet verdiğimiz sektörlere katma değer yaratan yapımız ve her geçen gün artan tecrübemiz ile piyasa lideri olma hedefimize doğru hızla ilerliyoruz. Bu doğrultuda kalite, süreç, iyileştirme ve verimlilik konularına yapacağımız projelerle markamızın gücünü belgeleyen ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor olacağız.”  diye konuştu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği “Verimlilik Proje Ödülleri”  sahiplerini buldu.  Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ve Poliner Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz ödüllerini Bakan Fikri Işık’tan aldılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X