Bursa’ya iki yeni uçuş müjdesi! Hangi şehirlere olacak?

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Bursa’nın siyaset kadrosunun THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’a yaptığı ziyaretin detaylarını bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’ya iki yeni uçuş müjdesi! Hangi şehirlere olacak?

Yılmaz, yazısında şu bilgileri paylaştı:

Geçen dönem… Türk Hava Yolları üst yönetimi yolcusu olmayan kentlere uçuş planlarken Anadolu illerine dolu gidip gelen Yenişehir’den uçuşları kaldırdı, Bursa’ya kulaklarını tıkadı.

Yönetim değişince, Bursa da siyaset kadrosuyla THY çıkarması yaptı.

Bu da…

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Esgin ve Refik Özen’in ziyaretleriyle gerçekleşti.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’a Yenişehir Havaalanı ve Anadolu’ya uçuşlar anlatılırken, Diyarbakır ve Gaziantep uçuşlarının yeniden başlaması istendi.

Ayrıca…

Balkan destinasyonu olarak Filibe uçuşlarının önemi anlatıldı.

İsteklere olumlu yaklaşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bolat, yaz döneminde uçak ve pilot sıkıntısı olduğunu belirtip “Eylül ayı programına Diyarbakır ve Filibe’yi alabiliriz” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X