Yılmaz, yazısında şu bilgileri verdi:
Toplumda… İyilik Hareketi olarak karşılık bulan, yurt dışında Türkiye’nin merhamet eli bilinen Kızılay’ın Bursa Şubesi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç’la sohbet ederken Genç Kızılay’ın ekim faaliyetlerini gösterdi.
Bursa Genç Kızılay Başkanı Sena Çolak ve ekibinin toplam 2 bin 764 kişiye yardım ulaştırdıkları ekim raporu çeşitliliğin özeti:
691 gıda kartı, 1.355 konserve, 17 paket adak kurbanı, 2 bin 225 adet giysi, 20 bin 660 adet maske ve 266 adet hijyen seti dağıtıldı.
Ayrıca…
BUÜ ve BTÜ’de Kızılay stantları kuruldu, söyleşiler ve atölye çalışmaları düzenlendi, hastanelerdeki çocuklarla Kızılay Haftası kutlandı. Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için gönüllüler ve katılımcılarla spor yapıldı.
Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evi’ndeki çocuklarla Cumhuriyet Bayramı kutlanırken, hasta yakınlarıyla piknik yapıldı.

Flipboard