Bursa’ya İletişim Fakültesi kurulmalı

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı ve Basın İlan Kurumu Bursa Şubesi eski Müdürü Mehmet Habil Tecimen, milletvekili seçilirse ilk işinin Türkiye’nin en güçlü yerel basınına sahip olan Bursa’ya bir İletişim Fakültesi kurulması için önerge vermek olacağ

Bursa’ya İletişim Fakültesi kurulmalı

Bursa’nın Avrupa Parlamentosu’da TBMM’nin görevlendirdiği milletvekilleri nezninde temsil edilebilmesi gerektiğine dikkat çeken Tecimen, “Bursa, bu kenti Türkiye’ye taşıyabilecek insanlar tarafından temsil edilebilmeli. Bursa kendi kültürel telaffuzunu temsil edecek insanlar tarafından temsil edilebilmeli. Bursa kültürel anlamda temsil edebilecek bir bekraunda sahibim. Üniversitenin de yardımıyla, Bursa’ya Balkan enstitüsü ve Avrasya enstitüsü açılmalı. Bursa’yı Asya’ya, Avrasya’ya, Balkanlara taşıyabilmak için üniversite bu konuda siyasetin her şeye hitap edebilme gücüne yardım etmeli. Bu noktada yek vücut olarak bir araya gelerek, kimse kimsenin fikrine yabancı kalmadan onu dışlamadan, hoşgörü çerçevesinde Türkiye ve Avrupa’da öne çıkartabiliriz. Haziran seçimleri bu noktada bize çok önemli bir şans sunuyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X