Bursa’ya şehit ateşi düştü

Kayseri’de askeri ambulansın otomobille çarpışıp kanala düşmesi sonucu ambulans sürücüsü er Şahin Taşkın’ın şehit olduğu haberi, Bursa’nın Gemlik ilçesindeki evine ateş düşürdü.

Bursa’ya şehit ateşi düştü

Kayseri’de askeri ambulansın otomobille çarpışıp kanala düşmesi sonucu ağır yaralanan ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan er Şahin Taşkın (21), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit haberinin ulaştığı Gemlik’te büyük bir üzüntü yaşanırken, ailenin evine taziye ziyaretleri geç saatlere kadar sürdü. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Jandarma Komutanlığı’ndan Albay Mehmet Kaban, Gemlik Jandarma Komutanı Binbaşı Coşkun Corapcı, İlçe Müftüsü Muammer Turan ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, acı haberi aileye vererek ilk teselli edenler oldu. Gemlikliler, Şahin Taşkın’ın komutanları ve silah arkadaşları da haber sonrası ailenin evine geldi.

Gemlik Zeytin Spor’un yöneticisi Hüseyin Taşkın ve ev hanımı Hatice Taşkın’ın oğlu olan Şahin Taşkın’ın cenazesinin Gemlik’e getirilmesinin ardından askeri törenle Gemlik Şehitliği’ne defnedileceği öğrenildi. Bu arada ambulansla çarpışan otomobilin sürücüsü M.Y. Ö. ile beraberindeki 4 kişinin 18 yaşından küçük oldukları, sürücünün ehliyetinin bulunmadığı iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X