Bursa’ya selam gönderen kahramanlar Afrin’de bayrağımızı böyle dalgalandırdı

Zeytin Dalı Harekatı’nda aralarında Bursalı askerin de bulunduğu İzmir Bornova Tugayı’na bağlı Jandarma Özel Harekat Birliği, Afrin’de teröristlerden temizledikleri köyde Türk bayrağını dalgalandırdı. İşte o anlar ise böyle kaydedildi.

Bursa’ya selam gönderen kahramanlar Afrin’de bayrağımızı böyle dalgalandırdı

Türk Silahlı Kuvveleri ve Özgür Suriye Ordusu tarafından Suriye’nin Afrin kentine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na Türkiye’nin dört bir yanındaki birliklerden askerler katıldı.

Onlardan biri de aralarında Bursalı bir askerin bulunduğu İzmir Bornova Tugayına bağlı Jandarma Özel Harekat Birliği’ydi.

1 Mart günü Racu Beldesi’ndeki Keltepe’de 8 askerin şehit düştüğü saldırıda 5 askerini şehit verdi Bornova Tugayı Bahadırlar Özel Harekat Taburu.

O tabutun askerleri Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınmasından sadece iki gün önce bir köyü daha teröristlerden temizledi ve o köye al bayrağı dikti. Askerler, o anları ise kayıt altına aldı.

Kahraman tugayın askerinden Bursa’ya selam…

O kahraman tugayın Bursalı askeri de şehrine selam göndermişti. Askerin fotoğrafında, duvarda “Bursa’ya selam olsun #Afrin yazdığı görüldü. Olay TV’nin dünkü 19.00 Haber’de de videowallda bülten boyunca bu fotoğraf yayınlanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X