Bursa’ya tayini çıktığı gün şehit oldu

Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 45 yaşındaki Salih Zengin’in acı haberi, Erzincan’daki baba ocağına ulaştı. Şehit Zengin’in Bursa’ya tayininin çıktığı, saldırı olmasaydı, bugünkü mesaisinin ardından görev

Bursa’ya tayini çıktığı gün şehit oldu

Diyarbakır Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Denetleme İstasyonu’na, PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 5 polis memurundan Salih Zengin’in Erzincan’daki baba ocağına ateş düştü. Ergenekon Mahallesi’nde oturan Saime-Mehmet Zengin çifti, eve gelen emniyet yetkililerinin acı haberi ile yıkıldı. 3 kardeşin en büyüğü olan şehit Salih Zengin’in ailesinin oturduğu sokağa ve apartmana, komşuları Türk bayrakları astı. Haberi alan Zengin ailesinin yakınları şehidin baba ocağına akın etti.

 

Şehit olan polis memuru Salih Zengin’in 10, 7 ve 3 yaşlarında üç çocuğu olduğu ve bugün Bursa’ya tayini çıktığı belirtildi. Şehit polisin bugünkü mesaisinin ardından ilişiğini keserek memleketi Erzincan’a gelmesi beklenirken, şehit haberi geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X