Bursa’ya vuruldum

Erman Ademoğlu’yla evlendikten sonra şehrimize yerleşen Açalya Samyeli Ademoğlu, eşinin büyük endişe yaşamasına rağmen Bursa’yı çok sevdiğini söyledi.

Bursa’ya vuruldum

BURAYA ALIŞAMAM SANDI

2012 Türkiye Güzeli ve oyuncu Açalya Samyeli Ademoğlu, işadamı Erman Ademoğlu’yla evlendikten sonra yaşamını Bursa’da sürdürmeye başladı. Önceleri Bursa’ya alışamayacağı konusunda eşinin büyük tereddüt yaşadığını itiraf eden tescilli güzel, ‘Erman’ın en büyük korkusu benim Bursa’ya alışamamdı. Ama hiç alışamamak gibi bir sorun yaşamadım. Yeşilliğine, sakinliğine, dağına, denizine vuruldum’ dedi.

MODELLİK BANA GÖRE DEĞİL

Evlendikten sonra eski mesleği olan modelliğe de oyunculuğa da paydos eden Açalya Samyeli Ademoğlu, mankenliğe baştan beri hiç ısınamadığını söyledi. Eski Türkiye güzeli, ‘Miss Turkey’den sonra İstanbul Fashion Week’te podyuma çıktım ve o zaman anladım ki modellik bana göre değil. Fotomodelliği çok seviyorum ama podyumda yürümek beni mutlu etmediği için devam etmedim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X