Bursa’ya yeni pazar alanı ve hizmet binası!

Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir’e kazandırdığı, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve dükkan bulunan kapalı pazar alanı ve hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Bursa’ya yeni pazar alanı ve hizmet binası!

Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir’de yaşam kalitesini artıracak olan yaklaşık bir aydır ilçe halkına hizmet veren kapalı pazar alanını ve hizmet binasını, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katıldığı törenle resmen hizmete açtı.

Çayır Mahallesi’nde toplam 7 bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen projenin 6 bin 200 metrekare alanlı zemin katında, 328 tezgahtan oluşan pazar alanı, zabıta noktası ve bir dükkan bulunuyor. Zemin kat ayrıca, 154 araç kapasiteli otopark olarak da hizmet verecek. Projenin birinci katında ise düğün salonu ve idari birimler yer alıyor.

“ÜRETMENİN DERDİNDEYİZ”…
Açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı kapalı pazar alanının önemli bir ihtiyacı karşılayacağını hatırlatarak, “Durmayacağız. 4 Mayıs’a kadar açılışlarımıza son sürat devam edeceğiz. Çünkü biz 21 yıldır bu ülkede taş üstüne taş koymanın, vatandaşlarımızı hak ettikleri hizmetlerle, yatırımlarla buluşturmanın derdinde olan bir siyasi hareketiz. Her bir şehrimize, her bir ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu yola sizin desteğiniz, katkınız ve takdirinizle, devam edeceğiz. Biz yapmanın ve üretmenin derdindeyiz. Ama bu ülkede hep yıkımdan, eleştirmekten, iftiradan, hakaretten yana olan bir muhalefetle de karşı karşıyayız” dedi.

MARKET AYARINDA ALIŞVERİŞ…
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Cumhur ittifakı belediyeleri olarak taş üstüne taş koymanın derdinde olduklarının altını çizerek, bu şehirde bir şeyler üretmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi. Başkan Aktaş, “Ancak dikili ağacı olmayanlar, şehir adına yaptıkları bir şey olmayanlar yalanla, iftirayla ve bunca yıldır yapılanları görmezden gelerek bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama bu necip millet yapılan her şeyin farkında. Siz biliyorsunuz ki her bir kırsal mahallenin yolunda, altyapısında, tarihi restorasyonlarda, spor tesislerinde izimiz var. Burada da halkımızın market ayarında alışveriş yapacağı çok güzel bir mekan ortaya çıktı” diye konuştu. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ise ilçeye kazandırılan kapalı pazar alanı için Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

default

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X